Jack de Vries (CDA) wel/niet beschikbaar; upgrade naar rattigheid 2.0?

Foto: Combiner
Jack de Vries blijkt wél beschikbaar te zijn als nieuwe leider van het CDA, net als je denkt alles gehad te hebben…

Ahoewel nu in de Volkskrant alweer staat dat hij dat beslist níet gezegd heeft.

Ja, zo kennen we Jack weer, de man spint je helemaal dol waar je bij staat.

Bovendien is uit de mond van iemand als Jack de Vries de pertinente bewering dat hij zichzelf niet als kandidaat ziet zo ongeveer een definitieve toezegging voor zijn kandidaatstelling.

16 gedachten over “Jack de Vries (CDA) wel/niet beschikbaar; upgrade naar rattigheid 2.0?”

 1. Ja, ik hoor nog Donner zeggen dat een journalist uit zijn nek kletst, hij ging echt niet onderkoning van Nederland worden. De rest is geschiedenis en hij zit daar lekker zijn eigen wetten goed te keuren. Zo rolt het CDA!

 2. Keira Schreef:

  Ja, ik hoor nog Donner zeggen dat een journalist uit zijn nek kletst, hij ging echt niet onderkoning van Nederland worden. De rest is geschiedenis en hij zit daar lekker zijn eigen wetten goed te keuren. Zo rolt het CDA!

  JA is NEE.
  NEE is JA.

  Naar Orwell.

 3. Een geduchte tegenstander voor alle politieke leiders.
  Hij is ontzettend goed in manipuleren van de media.

 4. En ongetwijfeld gaat hij wauwelen over de waarde van het gezin als deze schuinsmarcheerder er eenmaal zit.
  De Republikanisering van het CDA (ze blijven vooralsnog monarchistisch om het nog verwarrender te maken).

 5. haha, Jack pakken wat je pakken kan De Vries wordt de moraalridder van het CDA.
  Die man heeft zich in de politiek voor altijd belachelijk gemaakt.
  Wordt hem niet.

 6. @Ted
  Ik ben altijd onder de indruk van dom gewauwel.
  Volkskrant een NSB blaadje? Mag ik je er aan herinneren dat De Telegraaf de enige krant was die mee heulde met de Duitsers en daardoor meer de naam NSB blaadje verdiend.
  Ook erg is dat je zegt dat je lid kunt zijn van een krant. Je bent lid van partij (behalve dan van de PVV) en je hebt een abonnement op een krant.
  Heb je toch wat geleerd deze vrijdagmiddag

 7. Ja dat denk je
  Daarom staat Wilders al het hele jaar op de voorpagina, je bent zeker zelf abonnee van dat vuige blaadje
  Maar 88% stemde niet op de Leider, dus terecht..
  Wat weet je eigenlijk van de Volkskrant in de oorlog?

 8. Mensen laten we Ted maar lekker in zijn sop gaar laten koken. Hij is duidelijk niet op de hoogte van de REGELS met zijn off topic geklets.

 9. Ik heb vast wat enthousiaste reacties uit het land. Ik zou zeggen: “Jack, doen!”

  JSF Jack zit in de lijn van Verhagen, en deze gladjakker is de ideale man om het CDA nog verder de afgrond in te helpen. En daar wordt Nederland alleen maar beter van.

  Deze man is de meest geniepige strateeg die er in het politieke landschap rondloopt, dat blijkt maar weer eens. “Als er niemand is, dan wil ik wel” is de eerste stap naar terugkeer van een man, die eigenlijk allang niet meer thuis hoort in het CDA als hij de christelijke principes nastreeft. Of valt “heb je naaste(collega) lief” daar niet onder ?

  Ik zou het geweldig vinden, zijn we gelijk van het CDA af en kunnen we het weer over normen en waarden hebben.

  Ha ha Jack de Vries,er ontbreekt er nog iemand in het rijtje Eelco Brinkman. CDA hef je zelf gewoon op dan hoef de medemens zich niet langer te ergeren aan dit soort flauwekul verhalen. En geloofwaardig zal deze club nooit meer zijn,al hoe wel sukkels blijven bestaan.

 10. Jack is ook een gepassioneerde ondergeschiktenneuker, het CDA equivalent van Eric Lucassen. Flappie en Kojak.

  Lucassen leegt zijn zak alleen, Jack vult de zijnen ook. Als lobbyhoer van Lockheed mocht hij zijn vingers twee jaar niet aan het JSF dossier branden, daar heeft hij ongetwijfeld z’n mannetjes voor.

  De grote spindokter zit als een spin in het web bij alles dat naar corruptie en achterkamertjes riekt.

  De C van het CDA heeft Jack er niet van kunnen weerhouden om de hoeksteen vooral als molensteen te zien. Hopelijk weerhoudt niets Jack om het CDA in electorale zin tot SGP niveau te reduceren.

  Mevrouw Peetoom heeft er nog een hele kluif aan om een ellenboog en likexpert als Jack te dwarsbomen. De achterban zingt tenslotte eerder Hit the road Maxime

 11. Of hij heeft Ruth Peetoom ook al ingepakt en mocht Maxime daarom niet. Moet Jackie worden. De man schijnt charisma te hebben??????

 12. Het zal wel weer met kaartjes gegaan zijn. Als je wel in aanmerking wilt komen voorr de functie van partijleider, maar niet gekozen wilt worden wegens impopulair maar wel benoemd wegens hielenlikken maar niet genoeg met je ellebogen hebt gewerkt de laatste 2 uur… Steek dan eerst het rode kaartje, daarna het groene kaartje en daarna 2 keer het rode kaartje op. Tja dan krijg je dit.

 13. Met Jack aan het roer richting 2 zetels!! Een religieuze splinterpartij!! Ik zeg: Doen!!

Reacties zijn gesloten.