Ivo Opstelten (VVD) sluit zichzelf wel, maar de PVV niet uit

Althans hij sluit uit dat hij in de Kamer gaat zitten. Maar ook Opstelten vindt, net als Liesbeth Spies, de samenwerking met de PVV weliswaar niet voor herhaling vatbaar, maar hij sluit ze ook niet uit. Neeee, vooral niet uitsluiten zo’n PVV, want dan zou je jezelf zomaar uitleveren aan de barbarij van de sociaal-democratie, en daarvoor is een sekte van labiele xenofoben altijd nog een goed alternatief, nietwaar Opstelten?
De Grote Lijder himself heeft intussen Spies en Opstelten ‘ongeloofwaardige opportunisten’ genoemd vanwege hun plotselinge bekomst van de PVV. Ik had niet gedacht het nog ooit eens te moeten zijn met die man.

8 gedachten over “Ivo Opstelten (VVD) sluit zichzelf wel, maar de PVV niet uit”

  1. Je bent het dus eens met een ongeloofwaardige opportunist,die anderen ongeloofwaardige opportunisten noemt,ik ben het nooit eens met iemand die naar stront ruikt.

  2. Prima. Politici die elkaar ervan beschuldigen ongeloofwaardige opportunisten te zijn, daar houden de kiezers niet van.

  3. @1 ook een klok die stil staat geeft twee keer per dag de goede tijd aan.

  4. @3: Laurent:

    En het kostbaarste uurwerk ter wereld heeft toch niet méér dan 60 minuten per uur te bieden.

  5. Uh, nou, uh, dat, uh is, uh, dan , uh een, uh, hele, uh opluchting, uh als, uh, ik uh, het, uh, zo, uh mag, uh zeggen. 😆

  6. Het is ook tamelijk ongeloofwaardig dat iemand zo lang nodig heeft om in te zien dat Opstelten een opportunist is.

    Ivo zoekt vast een baantje bij een woningcorporatie of een bank. Jammer voor hem dat die woekeraar uit Wognum de deur heeft moeten sluiten, daar werd het recyclen van VVD fossielen op industriële schaal bedreven

Reacties zijn gesloten.