Ik mag niets zeggen want dat is mijn portefeuille niet

Of: “Ik kan niets zeggen want we hebben het er in de fractie nog niet over gehad”.
Weet u over wie het gaat? U weet wel over welke beweging het gaat.

Je hebt toch gvd wel een mening als daarom gevraagd wordt?
Geef die dan gewoon. Aan het verbergen achter die smoesjes heb ik een tering hekel.
Met andere woorden: mij is de bek gesnoerd en ik mag alleen maar zeggen wat de GBL vindt.
Het lijkt er op dat rechts Nederland een nieuwe Esmée van Eeghen heeft. Daar is tot op de dag van vandaag ook geen duidelijkheid over.
Grote verschil is dat Esmée het vrijwillig deed en Fleur gesubsidieerd wordt van uw en mijn centjes.

Word je op zondag wakker, krijg je dit portret voorgeschoteld. WNL wilde de linkse omroepen wakker schudden. Dat is prima gelukt door huppelkut Jinek binnen te halen. Ik ben helemaal wakker. Het duurde even voor het kwartje viel maar daar was hij dan. Jinek heeft een MOE achtergrond dus ik ga even een klacht indienen op de PVV site.
Vier lagen make up en twee stiletto’s aan de magere poten en dat is het dan. Bram is trots!

Even terug naar Fleurtje A: een Truus die in de Tweede Kamer is vertegenwoordigd en gewoon post op de rechts extremistische site Stormfront onder de naam Je Matiendrai.
Geen idee wat het betekent overigens. Moet ook eerst door de fractie denk ik.

9 gedachten over “Ik mag niets zeggen want dat is mijn portefeuille niet”

 1. Je Matiendrai.

  Ik dacht eerst even als Oppercorrector: die zal ik even verbeteren.
  Maar nee, ze heet echt zo.
  Woehahahahahaaaaa

 2. Als je je gaat beklagen over die Jinek, vergeet dan niet “prostitutie” aan te vinken: het is niets meer dan een luxe hoer, voor bram. Hem gevraagt wat hij belangrijker vond in een vrouw: looks of brains antwoord ie steevast “looks”. De inhoud interesseert hem niks, hij wil alleen een leuke gemodelleerd stuk vlees neuken. (het zijn zijn woorden, niet de mijne)

 3. Ik heb eens naar aanleiding van het feit dat geconstateerd is door verschillende kranten dat de PVV handtekeningen wierf onder extreem-rechtse clubs ergens op een discussieforum het volgende geschreven:
  Zo zo! Hebben jullie weer mensen nodig die je zo nodig onmiddellijk de schuld kan geven als jullie zwijnerijtjes wat al te duidelijk in de pers komen?
  De handtekeneningoproep aan extreem rechtse en fascistische zusterorganisaties voor de verkiezingslijst waren gewoon toch van Fleur Agema?

  Fleur schreef me (ik weet niet hoe ze aan m’n emailadres is gekomen) het volgende:
  Geachte heer Veldman,

  Wat u schrijft is beslist onwaar. In 2004 googlede ik op mijn eigen naam en vond een raar verhaal over mij op een website. Ik plaatste een reactie eronder in de trant van dat dat wat opgeschreven was onjuist was en kwam er niet terug. Het bleef bij die ene reactie. Ik was er niet van op de hoogte dat dat een foute site was omdat ik niet geïnteresseerd ben in dat soort websites en ik alleen die ene draad die over mij ging heb gezien.

  Mvg,
  Fleur Agema

  Het mailtje liep overigens via R. de Roon. Kennelijk had hij onze Fleur ingeseind.

  We hebben nog wat over en weer gemaild. Eén van haar reacties was:
  Ik heb u slechts de feiten gegeven, zoals ik dat altijd zal doen als mensen erom vragen. Wellicht doet u ooit een poging de Koran te lezen en zullen de schellen u van de ogen vallen. Tot die tijd wens ik u veel wijsheid toe.
  Het is duidelijk dat zij nooit de Koran heeft gelezen. Maar ook iemand die duidelijk misleid is.

 4. @6 Die oproep kwam niet van Fleur, maar van “een stagiair(e)”. Deze is later overigens beloond met een plaatsje op een van de PS2011-lijsten, ik weet alleen niet meer wie of wat. (Dus misschien was het stiekem tóch wel Fleur en was de PS-plaats een doekje voor het bloeden voor de “fall guy”.)

  Dat Fleur niet wist of besefte wat Stormfront voor een site was, lijkt me bijzonder onwaarschijnlijk.,

  over de oproep: http://www.buitenlandsepartner.nl/archive/index.php/t-16517.html

 5. Een groots verzetsvrouwe als Esmée van Eeghen heeft het niet verdiend om haar nagedachtenis hier te laten besmeuren. Zij heeft vele levens gered door moedig en kordaat optreden en uit alle naoorlogse onderzoeken is komen vast te staan dat zij, ook toen zij door de SD verhoord werd, geen van haar verzetsvrienden heeft verraden, maar dat de informatie, die men in eerste instantie aan haar linkte, via andere wegen bij de SD terecht is gekomen. Zij heeft voor haar optreden en moed de hoogste prijs betaald, namelijk met haar leven. Uitermate triest dat haar naam in één artikel genoemd wordt met types als Fleur Agema en duistere organisaties.

 6. Helemaal goed Rein,
  De schrijver van dit stuk zou zich moeten schamen om de naam van Esmée van Eeghen op deze wijze te misbruiken. Het was beter geweest als hij of zij zich eerst eens verdiept had in de geschiedenis. Ik ben het met u eens. Deze vrouw, wiens naam voorkomt op de Erelijst der Gevallenen, verdient het niet om door de schrijver op zo’n wijze in een kwaad daglicht gezet te worden. Het zou de schrijver sieren om dit alsnog te corrigeren.

Reacties zijn gesloten.