Hysterische PVV’er gaat volledig over de rooie tijdens raadsvergadering Rotterdam

Je kunt van Denk zeggen wat je wilt, maar het is de enige partij die de PVV als ‘fascistisch’ durft te bestempelen. Dat zien we GL en PvdA nog niet doen, om over de SP – waar men denkt dat PVV’ers zielige slachtoffers van de globalisering zijn – maar helemaal te zwijgen. 

Gisteren liep de zoveelste confrontatie tussen Denk en de PVV in de Rotterdamse gemeenteraad gierend uit de klauw toen Denk-raadslid Stephan van Baarle de inbreng van de PVV betitelde als ‘fascistische drek’. Van Baarle zei een lijstje bij de hand te hebben met 14 kenmerken van het fascisme. Volgens hem voldeed de PVV aan driekwart van die kenmerken.

Uiteraard was dat tegen het zere been van Maurice Meeuwissen, de enige vertegenwoordiger van de PVV in de Rotterdamse gemeenteraad. Die stormde naar voren om burgemeester Aboutaleb de les te lezen:

Maurice Meeuwissen is al vanaf vanochtend vroeg bezig zich luidkeels te beklagen op Twitter, wat uiteraard leidt tot de gebruikelijke hilarische taferelen:


Het is niet de eerste keer dat Meeuwissen de aandacht op zich weet te vestigen. Eerder opperde de peilloos domme PVV’er al een hek rond Rotterdam te bouwen om rare buitenlanders ook daadwerkelijk buiten de deur te houden:

Bron: AD