Hysterische PvdA-haat PVV’er bepaalt stemgedrag in Europees Parlement

Ja, mensen, als het gaat om blinde PvdA-haat stemt de PVV willekeurig wie uit Europa liever in welke positie dan ook dan een PvdA’er. Dus zorgde die ene tegenstem van PVV’er Peter van Dijk er in elk geval voor dat er geen tweede ronde kwam bij de stemming voor de positie van Commissaris voor de Mensenrechten van de Raad van Europa, zodat men er alsjeblieft maar zeker van kon zijn dat het geen PvdA-er zou worden. Dan liever een of andere Let. Die hier voor de rest trouwens ook weg moeten blijven van de gemiddelde PVV’er.

10 gedachten over “Hysterische PvdA-haat PVV’er bepaalt stemgedrag in Europees Parlement”

 1. Klinkt als Nationaal verraad van de kant van PVV.
  Waarom zou je een let voor die functie willen hebben dan een bekwame Nederlander, behalve als je lijdt aan irrationele haatstoornis waarbij je de Nederlandse belangen ook regelmatig doet verkwanselen.

 2. De Pvdafobie zit bij de pvv stee vast in het bloed als een soort virus woekert die door het pvvkamp en bij het woord Pvda acuut zonder uitleg,feiten of fatsoen in de aanval gaat.
  De arbeider Henk en Ingrid daarbij totaal vergeten en hun nationalistische gedachtengoed met alle benoembare onzin die men maar enigzins kan verzinnen roeptoeter of twitter.Het wel en wee van Henk en Ingrid blijkt niet meer dan een oude truuk van nationalisten en dat blijven nu eenmaal fascisten(feit).Je weet wel die rooie en linkse aangaven bij de bezetter.En riepen eigen volk eerst,maar geen anders denkende.
  Kortom voor een land zijn dat soort bewegingen zwarte bladzijde in de geschiedenisboeken.

 3. Tja die haat tegen intellect he. Kunnen er niet tegen dat Timmermans Frans, Duits, Russisch en Italiaans en zelfs het Oxford-Engelse. Sneu volk die politici van de PVV. En de gewone man die ooit in een emotionele bui PVV invulde op het stemformulier, had voor dit soort achterbakse streken niet getekend. Die wilde dat ze eens normaal gingen doen in Den Haag en Brussel.

 4. heeft Timmermans op dit moment wachtgeld? het zou natuurlijk tamelijk triest zijn als de PVV de Nederlandse belastingbetaler onnodig lang met een wachtgeld verplichting opzadelt als de ontvanger een betaalde baan in het vooruitzicht heeft

  waarschijnlijk hadden ze nog een appeltje met hem te schillen over zijn CvdK ambities in Limburg

 5. Die ene stem die de Let miste zou hij sowieso in een nieuwe stemming wel hebben gekregen. Frans Timmermans is zijn postje niet door de stem van de PVV misgelopen.

  Maar eigenlijk doet de PVV wat iedere partij zou moeten doen: kiezen op grond van politieke overtuiging en niet wegens nationalistische belangen. Pijnlijk voor de PVV is uiteraard dat ze vóór nationalisme is en tegen overkoepelende Europese overwegingen.

 6. sjaax Schreef:

  Die ene stem die de Let miste zou hij sowieso in een nieuwe stemming wel hebben gekregen. Frans Timmermans is zijn postje niet door de stem van de PVV misgelopen.
  Maar eigenlijk doet de PVV wat iedere partij zou moeten doen: kiezen op grond van politieke overtuiging en niet wegens nationalistische belangen. Pijnlijk voor de PVV is uiteraard dat ze vóór nationalisme is en tegen overkoepelende Europese overwegingen.

  Irrationele haat is geen goed raadgever.

 7. @10 gelukkig wel , in plaats van een altijd tot compromis bereid zijnde PvdA slaphannes hebben ze nu iemand uit de MOE landen die de pest heeft aan PVV fascisme . Waardoor die suffers in hun PvdAhaat in hun eigen vingers gesneden hebben …

Reacties zijn gesloten.