Bij de Amerikanen moet je niet zijn voor beschaving of finesse

Amerikaanse militairen die vuilnis verbranden en daar en passant wat korans in gooien. Hoe dom kun je zijn? Nou zo dom dus. Net zo dom als in 2005, toen ze van een belangrijke geologische site van de oude stad Babylon een munitieopslagplaats maakten en heel veel hebben vernield. Gewoon omdat het kan. Schijt aan historie en aan mensen. Dat is het leger van de Oe Es of Ai. Yes sir!

En dan wel schande spreken van het feit dat de Taliban grote beelden opbliezen, dat was ook onvergeeflijk! Maar kijk ook even naar die eigen balk in je oog, idioten! De VS is niet het centrum van het heelal hoor.

6 gedachten over “Bij de Amerikanen moet je niet zijn voor beschaving of finesse”

  1. In verkiezingstijd moet je de infidels ook te vriend houden. Waarom zou de vlag van de joe-es-of-eeeee toch zo vaak in de hens gaan wereldwijd?

  2. Mogelijk vormden deze gedumpte koran-delen restanten van het verDonaldDuckiseren zoals aanbevolen door een partij die niet belangrijk genoeg is om op te reageren maar wel interessang genoeg om mee te regeren.

  3. Ondertussen worden danzij vrouw Sap van Groen $ politieagenten in Kunduz opgeleid om US wapentuig leeg te schieten op Afghaans volk dat het er niet mee eens is dat hun Koran bij het grof vuil wordt gezet.

  4. #3, inderdaad schijnt mede door ons opgeleide politie erop los te schieten op demonstrerende burgers in Afghanistan de laatste dagen met gevolg tientallen doden.

    Mevrouw Sap & groenRechts kijken dit en vinden het goed. Welke beschaving brengen ze in Afghanistan?

Reacties zijn gesloten.