Hoezo heeft het midden gewonnen?

Een zeer lezenswaardig artikel van econoom Ewald Engelen met de titel “kiezer schonk geen klare wijn maar troebel bocht”:

Het midden is ‘verflankt’. Pvda en VVD zijn stomweg niet meer te onderscheiden van hun concurrenten op de flanken. De VVD onder Rutte is identiek aan de PVV, maar dan met een gladdere voorman. En datzelfde geldt voor de Pvda: niet SP ‘light’, maar gewoon volbloed-SP programma, alleen met een slimmere baas (followthemoney).

6 gedachten over “Hoezo heeft het midden gewonnen?”

  1. Waar ik aan wil toevoegen dat ik de de VVD een stel schreeuwerige bral-proleten vind met een stupide puberaal lulkoek programma maar gelukkig krijg ik binnenkort 1000 euro van ze, toch?

  2. Voor de Hardwerkende Nederlander!

    Een term die overigens verzonnen schijnt te zijn door proleet Bas van ’t Wout. Althans die krijgt er de credits voor.

  3. Gordon Brown heeft deze schandelijke term geïntroduceerd voor Groot-Brittannië – hard working Briton…

  4. Had een malle (?) droom. Samsom had een generaalspak aangetrokken. Liep er net zo parmantig in rond als in zijn luxe pak, borst vooruit, stoere blik, en kondigde de noodtoestand af in het landsbwuuhlang.

    En de VVD-proleten zagen dat het goed was.

  5. Dat de PvdBilderbergers een SP achtig program heeft opgezet heeft natuurlijk nul en gener waarde .. een program is voor de PvdA als een pakje voor een hoer , of het nu Rood , Zwart , Groen moet zijn om de klanten binnen te lokken doet er niet toe .. als de klant maar komt ..

Reacties zijn gesloten.