Hoes, burgemeester van Maastricht gaat landelijk brallen

Terwijl Onno Hoes (ook VVD) zijn man Albert Verlinde nog aan het bijkomen is van de blunder die hij begin van het jaar heeft gemaakt is de burgervader van Maastricht van plan de bus naar Den Haag te nemen om duidelijk te maken dat het zo niet langer meer kan.

Niet dat Onno Hoes de lange reis onderneemt om de wietpas in Opstelten zijn strot terug te duwen Het gaat deze keer om een belangrijke en gewichtige zaak:

de redding van de VV(D).

“De VVD heeft te weinig uit de onderhandelingen met de PvdA gehaald en zal daarom de komende jaren een aantal zaken moeten ’terugonderhandelen “.

Hoes uitte ook kritiek op de onderhandelaars van zijn partij in de kabinetsformatie: partijleider Mark Rutte en zijn secondant Stef Blok. ” Nu is op z’n minst de indruk ontstaan dat – laat ik het diplomatiek zeggen – vanuit de VVD de punten te weinig hard zijn ingebracht. En dat de PvdA heel slim en handig heeft onderhandeld.”

Mark en Stef bedankt!

Dat Onno Hoes een voorspellende gave heeft is waarschijnlijk alleen in huize Verlinde bekend.
Volgens Hoes ziet het er niet naar uit dat het Rutte2 kabinetje snel zal vallen gezien zijn stelligheid:

” De VV(D) zal de komende jaren een aantal zaken moeten ’terugonderhandelen’. “

1 gedachte over “Hoes, burgemeester van Maastricht gaat landelijk brallen”

  1. Neemaar, Hoes weet het zeker – de bedoeling was de ultra-liberale agenda van de VVD overal door te schuiven.
    Niet voor niets ging Rutte met Wilders in coalitie om die agenda door te duwen en Wilders de schuld in de schoenen te schuiven, maar grrrgrrrrgrr kreeg de laatste alles door en trok op tijd aan de stekker.

    En nu moet alles asociaal opnieuw.
    Poef, wat een werk voor Hoes, zeg!

Reacties zijn gesloten.