Henk en Ingrid slaan Turkse buurman dood

Nieuws uit Almelo:

Bij een vechtpartij tussen meerdere familieleden van een Turks en Nederlands gezin in Almelo werd Aziz Kara (64) tegen de grond geslagen. Hij kreeg één klap van buurman Henk, viel op zijn achterhoofd en raakte direct in coma. Hij overleed gisteren. Er ging een slepende burenruzie aan de escalatie vooraf.
Het gezin Kara woont sinds 2005 in de Violierstraat in Almelo en hun achtertuin grenst aan die van Henk (61) en Ingrid (59) van der W. Volgens buurtgenoten maakten die er geen geheim van een hekel te hebben aan Turken (AD).

Zie ook “dode na etnisch conflict“.

18 gedachten over “Henk en Ingrid slaan Turkse buurman dood”

 1. Dit geloof je idd en waarom niet ……

  Het zou haast lijken op zijn media kreet dat er van rassen rellen geen m rassen aen asen rellen

  Het is te de media kreet Henk en Ingrid klakkeloos hebben geadopteerd , aan mediacratie geen gebrek,….. mediaxctie idacratie maar dat is

 2. Ik kwam er niet meer uit , heb een afkeer aan kreet Henk en Ingrid ontwikkeld , zeg maar media doping van deze namen terwijl dit bericht te bizar is..

 3. @6

  Dank vd heuvel , The mind boggles, ik ben allanger niet meer terug gekomen op de weg van Mc Beth, zijn onderdanen en lady/ladies

 4. Buitenlanderhaat sluimerde al lang in onze samenleving , voordat Wilders het een gezicht gaf.
  Ook dit is onze samenleving, hoe triest ook.

 5. Dat zal /is dat tot aan die uit het andere dorp als niet te vergeten en niet per se neerlands niet anders dan dat zijn.
  Als de politiek als ook theater ziet , het theater vaak met de merkwaardigheid te maken heeft dat dramatische incidenten vertolkt worden voordat ze plaats vonden, is er nog een ander verhaal, nl dat van de pers en politiek die zo nodig Henk en Ingrid , kopvodden tax etc Wilders PVV retoriek adopteerden.
  Mijn verwijzing naar McBeth betreft ondoorgrondelijkheid ,.m.i. nu Mc Rutte/Mc Wilders het stuk kreeg indertijd te maken met een volksrel en meer dan normaal aantal podium ongelukken.
  Het stuk wordt overigens binnen kort door Toneelgroep Amsterdam weer opgevoerd: Citaat Johan Simons Het is een stuk om te haten en lief te hebben . Het is een nachtstuk. Eerst heb ik gedacht; het is een slaapkamer drama . Nee, het is een gruwel kabinet, akelig dicht bij”

 6. ONS NEDERLAND! Henk en Ingrid hebben de verkiezingscampagne letterlijk de aftrap gegeven…..

 7. Dit is de punt waartoe Bolkestein, Rutte, Wilders, Verhagen, Fortuyn en de bruine cohorten met hun staatsgeonsorde discriminatie jarenlang naartoe hebben gewerkt. Met dank aan VVD, PVV en CDA.

  Het is een harde feit – we zijn een diep racistisch samenleving geworden.

 8. @12 Dat is helemaal geen hard feit , Henk en Ingrid danken hun bestaan aan de media en iedereeen die daar aan meedoet .

 9. Gevalletje eerwraak.

  59-jarige Ingrid voelt zich bekeken door zoon van Turkse buurman. Ze beweert ook al een tijdje anonieme telefoontjes te krijgen van een stalker. Henk en zoon Henk jr. komen erbij om eer van Ingrid te redden van de wellustige 36-jarige Turk met zijn rontgenogen (oma fetisj of gewoon fantasie van Ingrid die zich verwaarloosd voelt?) en het loopt uit in een gevecht dat uitmondt in de dood van de aangesnelde 64-jarige Turkse vader.

  Als het andersom was geweest en er een autochtoon was doodgeslagen omdat hij naar de Turkse buurvrouw keek, hadden we allang eerwraak geroepen.

 10. Dit is prachtig. De Turkse gemeenschap kan zich weer omwentelen in haar slachtofferschap en straks komt Erdogan ook nog even op bezoek om zijn zorgen over het racisme te uiten en de linkse hypocrisie heeft een nieuwe Turkse Kerwin Duimeyer zodat de subsidiestromen weer op gang komen en de linkse hypocirsie weer verzekerd is van een inkomen en dus bestaansrecht.

 11. #17, weet je, heb ik ook altijd geduld met mensen, maar hersenloze zombies zijn beslist niet de moeite waard.

Reacties zijn gesloten.