Hoe Henk en Ingrid Aziz doodsloegen

Op revu.nl een reconstructie van de vechtpartij in Almelo waarbij de 64-jarige Turk Aziz Kara in coma raakte om later te overlijden:

Mijn vader had geen enkele kans. Als beesten bleven ze op zijn hoofd inslaan, tot hij op de grond kieperde. Bewusteloos. Toen ik dat zag, ben ik op hem gaan liggen, om hem te beschermen tegen de klappen. Ik schreeuwde met alles wat ik in me had: ‘Stop! Stop!’ Toen pas hieleden ze op. De buurvrouw schold toen nog: ‘Ik hoop dat jullie branden in de hel! Vuile teringkankerturken!’ De 64-jarige Aziz Kara wordt vervolgens bewusteloos naar het ziekenhuis afgevoerd en ligt tien dagen in coma. Op woensdag 4 juli overlijdt hij aan zijn verwondingen: een schedelbasisfractuur, een hersenkneuzing en een hersenbloeding (revu.nl).

4 gedachten over “Hoe Henk en Ingrid Aziz doodsloegen”

 1. …alsmede degenen die zich op internet al hebben uitgeput in verklaringen dat het “een incident” was en “een ongelukje” en “alleen maar één klap” en “dat dit iedereen had kunnen gebeuren” en dat “die moslims altijd meteen maar in de slachtofferrol kruipen en te pas en te onpas ‘racisme’ roepen”…

  Het ontbrak er eigenlijk alleen nog maar aan dat die H&I door GW voor een lintje zijn voorgedragen… 😐

 2. #2, Dit allemaal is bijzonder walgelijk want het is met instemming van de Nederlandse politieke show gebeurd.

  Wat ik bedoel is dat de feiten wijzen onomstotelijk naar een door regerende elite ondersteund gestaag opbouwen naar steeds meer Racisme en Xenofobie binnen de Nederlandse maatschappij en de Nederlandse Staat. De deelname van Wilders in de laatste VVD en CDA regering en alle uitingen van deze ultra-rechtse politici hebben Artikel 1 van de Grondwet altijd op alle mogelijke manieren genegeerd tot aan de poging ertoe om hem te schrappen zodat het Institutionele Racisme en Xenofobie zouden mogen ongestoord doorgaan.

  Medeplichtig hier aan zijn haast alle politici van de Tweede Kamer die jarenlang zochten naar manieren om Extreem-Rechts en Wilders goed te praten. Gelukkig moesten sommige als Femke Halsema toch de Tweede Kamer verlaten anders was het misschien nog erger geweest.

  De culminatie is gekomen met de Racistische moord op Aziz Kara waar men naar alle waarschijnlijkheid nu naarstig op zoek is de motieven te verdoezelen zoals met de Racisme en Xenofobie in Nederland al jaren aan toe gaat.

  Ik hoop dat voldoende mensen met gezond verstand zullen elkaar vinden en de hand aanreiken om deze gruwelijke ontwikkeling van onze maatschappij een halt toe te roepen.

  Stop de Haat!

 3. Wel in Beverwijk hebben we nog een nare nasmaak nadat een Turk zodanig door de politie is mishandeld dat hij later overleden is in de cel. Natuurlijk na ´onderzoek´ van de rijkspolitie zijn de agenten onschuldig. En de gewoonlijke verhalen kwamen in de krant, de man was geen lieverdje, was in de war enz, enz,

  Een oom bevestigde dat het slachtoffer problemen had, maar dat de politie agenten zo uit hun dak waren gegaan dat het buitensporig geweld was. Ook heeft een getuige in de krant gemeld dat de man tijdens zijn arrestatie weliswaar in de war was, maar dat de manier waarop de politie optrad agressief was.Bovenstaande illustreert hoe het denken in Nederland is, al de commentaren gelezen nadat de aanslag op het stadshuis in Waalre werd goedgepraat in de televaag? Zolang de dader Nederlands en blank is mag alles, zodra het andersom is breekt de pleuris uit, walgelijk gewoon.

Reacties zijn gesloten.