Henk Bleker (CDA) te Boekel

Als u nu dacht dat het helemaal gedaan is met Henk Bleker heeft u het mis. De ex-staatssecretaris mag dan weliswaar niet meer in staat zijn complete natuurgebieden te laten verslonzen of polders van inundatie te redden, maar als u denkt dat hij daarom in een hoekje gaat zitten simmen heeft u toch een verkeerd beeld van deze dappere ponyfokker uit Groningen. Nog deze maand zal Henk Bleker namelijk geheel vrijwillig twee weken te Boekel (NB) doorbrengen.

Boekel. Wat drijft een mens tot een dergelijk wanhoopsdaad, zult u zich afvragen? Is zijn brein wederom vertroebeld door die steeds weer opstekende wervelstorm van ongebreidelde ambitie? Een politieke ambitie die hem eerst deed beslissen zijn pony’s zeer kort na een eeuwige belofte van trouw te laten voor wat ze waren in het koude Groningen, ten behoeve van deelname aan het meest rabiaat-rechtse kabinet dat ooit in vrijheid ontstaan is in Nederland? En die hem later op nationale televisie verleidde briefjes met gênant doorzichtige pogingen tot het zich willen aanmeten van een emphathiek karakter deed doorschuiven, denkende daarmee zijn definitieve sprong naar eeuwige roem te maken? Dat laatste is wellicht gelukt, maar zoals zo vaak bij mensen die dat nastreven op een enigszins andere wijze dan oorspronkelijk bedoeld.

De precieze beweegredenen voor deze onverwachte manoeuvre van de verguisde ponykruisridder zijn niet helemaal duidelijk, maar onversaagd gaat hij verder op zijn pad, dat moge duidelijk zijn. Een pad dat nu dus geleid heeft naar Boekel, waar het immense mysterie van een verpletterende nederlaag van het CDA aldaar opgelost moet worden. Boekel, waar de herrijzenis van het CDA, en misschien die van Henk Bleker, wellicht een aanvang zal vinden. Napoleon begon zijn comeback in Juan-les-Pins, waarom Henk Bleker niet in Boekel?

11 gedachten over “Henk Bleker (CDA) te Boekel”

  1. MOEHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHA! Zo sneu toch mensen die het spotlicht niet kunnen missen en er alles voor doen om er in te blijven.
    (zoals Hans Wiegel en Robin Linschoten, zo sneu).

  2. Nou ja, Henk Bleker heeft toch wel een leuke vriendin weten te scoren in die tussentijd. Een chickie die 32 jaar jonger is en journaliste van de NRC. Ik vraag me af: zou Henk dan zo goed zijn, tussen de lakens?

  3. @3 Kijk over liefde en leeftijd valt niet te twisten. MaarHenk heeft vind ik iets aandoenlijks, ik vind het eigenlijk nog een knulletje. Dus wat doet een slimme, mooie meid met Henk dan? Ofwel wat jij niet wilt weten, of wel we vergissen ons deerlijk in Henk. Alleen nu Henk werkeloos is dnek ik dat het met de liefde ook wel gedaan is.

  4. Maar net als Eva en Bram, zal dit ook wel zijn langste tijd gehad hebben. Macht schijnt voor sommige vrouwen aantrekkelijk te zijn. Ik heb er zelf nooit iets mee gehad, heb zelf karakter.

  5. @ 7 Smaken verschillen, Henk z´n chickie ziet er toch beter uit dan Eva. Eva is niet zo mooi hoor, hoog voorhoofd, dun haar en flinke laag make-up. Maar ze heeft best een ondeugende uitstraling ik denk dat daar veel mannen voor vallen.

  6. Boekel? Er zit wel een hele mooie gitaarwinkel, met zeer aardige en behulpzame mensen.
    Helaas die moet ik de komende 14 dagen maar mijden dan.

Reacties zijn gesloten.