Harry Wesselink (CDA) niet bij selectie lijsttrekkerskandidaten

Harry Wesselink blijkt niet geschikt voor het kandidaat-lijsttrekkersschap bij het CDA.

Harry Wesselink, voormalig pensionhouder van de vroegere Erve Wesselman Tubbergen, is niet door de selectie gekomen voor het lijsttrekkerschap van het CDA. In de sollicitatiegesprekken bleek dat hij niet voldoet aan de profielschets.

Bij nadere inspectie werd er waarschijnlijk bij hem een ruggengraat aangetroffen, waardoor hij niet in staat kon worden geacht om op voldoende gluiperige en snotterige wijze samen met de andere slijmprikken door de glibberige massa glijmiddel te kronkelen waaruit de natuurlijke habitat van een CDA-politicus bestaat.

3 gedachten over “Harry Wesselink (CDA) niet bij selectie lijsttrekkerskandidaten”

  1. hoorde vanmorgen op de radio bij prem dat het cda bewust met de pvv in de regering was gegaan om dat de mensen dan konden zien hoe gemeen wilders was hoe hypokriet kun je zijn en als je dit doet in een tijd dat er zoveel gebeuren moet en je gaat dan zo,nsamenwerking aan doel bewust dan ben je niet met het lands belang bezig maar mer je zelf en dat is precies wat het cda doet.

  2. De waarheid is dat Verhagen dacht dat hij lekker(ondemocratisch) met Rutte in deze minderheidsregering ultra-rechtse afspraken kon maken en geheime rechtse agendas doorvoeren, lekker grinnikend achter de rug van Wilders en tevens hem als schildje gebruiken.

    De grote Lijder heeft dit door gekregen en meteen aan beiden maar vooral aan de CDA de rekening gepresenteerd.

    Nu weet de CDA niet meer hoe snel moeten ze ontkennen dat ze volop met Bruin I gecollaboreerd hebben.

  3. CDA’ers zijn gewoon opportunisten die alles aangrijpen om in een regering te zitten, dat is nu echt bewezen.

    De beschrijving van aantreffen van een ruggengraat heeft mijn dag weer helemaal goed gemaakt! 😆

Reacties zijn gesloten.