Hans Wiegel (VVD): PvdA moet in rechtse coalitie gaan zitten

Waarom die man decennia nadat hij nog ooit iets voor de landelijke politiek betekend heeft nog steeds naar zijn mening gevraagd wordt weet ik ook niet (misschien vanwege het stichten van de Leugen dat de PvdA geld rondstrooit en de VVD goed op de staatskas past, of misschien belt hij zelf gewoon de landelijke pers), maar deze overjarige natte droom van rechts Nederland lijkt het dus wel een goed idee als de VVD, CDA, D66 en de PvdA een regering vormen. Natuurlijk lijkt hem dat een goed idee! De PvdA ingekapseld door drie rechtse partijen! Of leeft deze man misschien nog in 1974 en denkt hij dat D66 centrum-links is? Ik hoop van harte dat de machtsgeilheid van de PvdA niet zo groot is dat ze hier in zullen trappen.

6 gedachten over “Hans Wiegel (VVD): PvdA moet in rechtse coalitie gaan zitten”

 1. “Ik hoop van harte dat de machtsgeilheid van de PvdA niet zo groot is dat ze hier in zullen trappen.”

  Ik ben bang van wel, iemand moet het doen enzo he? *zucht*

 2. De PvdA heeft toch met al die partijen al in een regering gezeten ?? én zowel in regeringen als in gemeenten / provincies liever met deze partijen dan met echt Links samengewerkt .. Dhr W. noemt gewoon de logische natuurlijke partners van de PvdA ..

 3. Deze man is de beste tweedehands autoverkoper allertijden in Nederland.
  Hij smeert je zo een roestbak zonder motor omdat het “moet” en kijk nou effe in het “landsbelang” enzovoort.

  Dan zegt-ie: ” kijk hoe mooi glimt het bovenop, dus kijk niet onder de motorkap”- en de hele tijd zit-ie met z’n hand in je portemonnaie.

  Hij is werkelijk subliem!

 4. Wiegel is die vond toen dat heel Nederland, heel Europa en heel de Wereld naar de kiezers van Wilders moesten luisteren, want heel erg belangrijk toen ze met de Racisme bovenop kwamen drijven.

  Heb liever dat hij nu vertelt wat moet gebeuren met de kiezers van SP? Moeten we er niet naar luisteren?

 5. Over tweedehands autoverkopers gesproken: Wiegel is een korte tijd geleden veel geld kwijt geraakt aan foute beleggingen. Ja, dat doet pijn, als het je eigen geld is…

Reacties zijn gesloten.