Gun die man z’n pleziertje: Bodyscanner in Denver (US) gearresteerd wegens zelfbevrediging bij passage vrouwen-volleybalteam.

Eén van de nieuwigheden die we moeten ondergaan vanwege het TERRORISTENGEVAAR (!) is de “bodyscan”. Niet leuk.  Een onbekende man of vrouw bekijkt zorgvuldig je genitalia, als je door het electronische poortje wandelt.

Op die plek kùn je immers een BOM verstopt hebben. De Nigeriaans-Jemenitische amateur-terrorist van november 2009 had dat gedaan en moet nu leven met een ledig entrejambe. De loten zijn van de stam, als u begrijpt wat ik bedoel.

De Daily Squib in het UK  onderzocht de gevolgen van de virtuele strip-tease:

Airport officials at Denver International airport were on high alert yesterday when a full body scanner operator was caught masturbating in his booth as a team of High School netball players went through the scanner.

Ja, de man had ook zijn pleziertje in deze onplezierige wereld. Onschuldig. Mag er dan helemaal niks meer?

Bij al dit onheil, mogen we dan niet ook kijken naar het genoegen, dat een en ander verschaft aan instructie-sergeants, pornobazen, en liefhebbers van vergelijkende anatomie mens/dier? – Jaja, ik denk hierbij aan, respectievelijk, Eric Lucassen, James Sharpe en Dion Graus.

Deze wakkere strijders voor de vrije meningsuiting zullen het mij niet kwalijk nemen, als ik hier een lans breek voor het recht van bewakingspersoneel, om de aangeboden beelden op hun eigen wijze te verwerken.

Dus een bodyscan-bekijker in het Amerikaanse Denver had zijn broek laten zakken tot op zijn enkels, toen, één voor één, een vrouwenvolleybalteam door de poortjes kwam? En, als ik het goed begrijp, beroerde deze man zich op Reviaanse wijze.

En wat dan nog? Is toch een gezonde reaktie? Maar nee, hij werd in de boeien afgevoerd door de politie.

Het is uiteraard allemaal de schuld van de Moslims en de linksen. Gezonde jongens en meisjes lijden dagelijks onder de islamisering.

Knèttergèk!!

4 gedachten over “Gun die man z’n pleziertje: Bodyscanner in Denver (US) gearresteerd wegens zelfbevrediging bij passage vrouwen-volleybalteam.”

 1. Die bodyscanner wordt door de voorstanders verdedigd met het verhaal dat de beelden niet opwindend zouden zijn. Tot zover dat verhaal.

  Het is bovendien veiligheidstheater. Het garandeert namelijk stukke minder dan mensen denken.

  11 september had niet kunnen gebeuren als de kapers niet bij de piloten hadden kunnen komen. Ze hadden korte messen bij zich die tot dan toe gewoon waren toegestaan op vluchten. Verscheidene soortgelijke aanslagen zijn voorkomen door passagiers die terug vochten.

  Als er 6-20 mensen op een vlucht stappen die allemaal goed zijn getraind in vechtsporten en niet bang om gewond te raken of te sterven dan kun je ook met blote handen een vliegtuig kapen, tenzij het cabine personeel kan vechten en de piloten gewoon de deur op slot kunnen doen voor het te laat is. Dus waarom hoor ik niks over zelfverdedigingscursussen voor cabine personeel? Dat zou mij namelijk een stuk meer gerust stellen.

  Met bodyscans kun je niet alle wapens en explosieven vinden. De Franse geheime dienst wees drie jaar geleden al op de mogelijkheid om bommen in te slikken of als zetpil in te brengen. Dus wat is de volgende stap? Een röntgenfoto, daarna in je nakie inchecken en jezelf onder narcose laten brengen voor het vliegtuig opstijgt?

  Hoeveel onzin gaan we nou nog meer accepteren in naam van de veiligheid?

  Vraagje: als het gewoon technisch mogelijk is waarom vallen vliegtuigen dan niet constant links en rechts uit de hemel? Waarom is er niet elke week een aanslag op een trein, bus of metro in de VS en de EU? Is dat misschien omdat Al Qaida daar domweg de mensen en middelen niet voor heeft, nooit heeft gehad en ook nooit zal hebben? 11 september was een low budget project. Dat is veelzeggend. Al Qaida heeft daarna ook nooit meer een soortgelijk groot project gepoogd. Alle andere aanslagen op vliegtuigen waren veel kleinschaliger en veel goedkoper. Een man; een bom. Dat was het.

  Er zijn diverse bestemmingen waar ik al niet meer naartoe vlieg vanwege dit gezeur. Boot en trein zijn prima alternatieven voor kortere afstanden. Naar Parijs is de bijvoorbeeld trein een sneller alternatief omdat je niet hoeft in te checken en je bij aankomst niet op bagage hoeft te wachten. Je hoeft ook niet op te letten wat je in je tas stopt. Je hoeft alleen maar een ticket en paspoot laten zien en voor de rest geen gezeur.

 2. Sofia van der Linde Schreef:

  Het is bovendien veiligheidstheater. Het garandeert namelijk stukke minder dan mensen denken.

  Het garandeert wel goede inkomsten voor de producenten van deze apparatuur en verschaft de achtergrond voor het koppelen van alle elektronische media met de centrale computers. Het schetst het visuele beeld die de wetgeving nader beïnvloedt.

  Qua veiligheid betekenen die maatregen ongeveer net iets meer dan nul. Het is totaal in geen enkel verhouding met de kosten(!) die ervoor worden gemaakt en de voortvloeiende ongemakken voor de passagiers.

Reacties zijn gesloten.