GroenLinks ligt dwars; het zal tijd worden

GroenLinks ziet weinig tot niets in een uitbreiding van de missie in Kunduz.

Fractieleider Jolande Sap wil niet dat Nederlandse politietrainers ook de noordelijke Afghaanse grenspolitie gaan opleiden. Ook spreekt Sap een veto uit over de opleiding van politieagenten die buiten Kunduz gaan opereren. Dit meldt de woordvoerder van Sap aan de Volkskrant.

Nou hèhè, het zal tijd worden dat dit kabinet eens de voet dwars gezet wordt bij een van haar fijne plannetjes, door wat officieel toch verondersteld wordt de oppositie te zijn. Het gemor in de achterban van GroenLinks zal daar waarschijnlijk wel aan bijgedragen hebben, want Sap kwam aanvankelijk toch helemaal blij terug van haar werkbezoek in Kunduz in december 2011.

4 gedachten over “GroenLinks ligt dwars; het zal tijd worden”

  1. Dat hele GL is verpest door mensen die ook zo graag mee wilden spelen. Weg met Sap en consorten. Denk aan jullie roots!

  2. De aanwezige leden op het congres van GL steunen de Kunduz-koers. De applausmachine is blijkbaar in voldoende mate aanwezig, net zoals voorheen op de congressen van de communistische partij in de Sovjet-Unie. Dat wordt marginaliseren voor GL. De GL-kiezers denken er heel anders over volgens opiniepeilingen.

Reacties zijn gesloten.