Groen Links pakt de problemen aan!

Jazeker, niet de economische crisis is het probleem, niet de sloop van de natuur door Bleker, niet de woningmarkt, nee, het grootste probleem in Nederland is dat je niet overal in de horeca een gratis glaasje kraanwater krijgt!

In Nederland is kraanwater van hoge kwaliteit. En toch moet je in een restaurant vaak een duur, speciaal in de Alpen of Ardennen gebotteld watertje bestellen als je een glas water bij je eten wilt. GroenLinks wil dat het verstrekken van een glaasje water in de horeca bij een maaltijd, flesje wijn of kopje koffie normaal wordt. Een kwestie van service, zoals dat in veel landen heel gebruikelijk is. Dat is nog eens veel beter voor het milieu ook. We kunnen dat simpel regelen met een initiatiefwet die de Drank- en Horecawet hierop aanpast.GL

Of je er ook een gratis Sap bij moet krijgen vermeld de website niet, noch dat je moet aantonen of je gristen bent. Die veranderen natuurlijk onmiddellijk dat gratis water in een overheerlijk glaasje wijn! Dat kan nooit de bedoeling zijn.

Problem solved, teken de petitie en red ons land!

3 gedachten over “Groen Links pakt de problemen aan!”

 1. Bingo voor Groen Links.
  Dit wordt het top item met de verkiezingen.
  Geen schuldencrisis.
  Geen Europa.
  Geen zorg.
  Maar ,een glas water.

 2. de toekomst na groenslinks in de regering;
  geen bier, wyn of sterke drank meer.
  de gewone mensen kunnen dankzy Sap alleen nog water drinken.

Reacties zijn gesloten.