Griepvaccinatie en farmaceutische Grootgraaiers

De doelgroep die op kosten van de Zorgverzekering de griepvaccinatie kan gaan halen wordt ieder jaar uitgebreid. Waren het eerst vooral mensen met een zogenaamd hoog risicoprofiel, nu wordt bijna iedereen aangeraden zo’n ding te nemen tenzij je helemaal en hartstikke gezond bent, dan zou je eventueel de gok kunnen wagen dóór te leven zonder die injectie.

Ooit werd de griep: “An old man’s best friend” genoemd, en mocht je gewoon dood als het je tijd was, was nog helemaal niet zo’n gek idee.

In Nederland alleen al laten jaarlijks maar liefst vier miljoen (!) mensen zich inenten en wereldwijd naar schatting een miljard. Hier is dus Groot Geld bezig hun spullen te promoten en een hele lobby-industrie is ontstaan om ons veel angst aan te jagen waarna vrijwel iedereen overtuigd is van de noodzaak zich te laten inenten.

Zelfs de Wereld Gezondheids Organisatie (WHO) laat zich voor het karretje spannen van de medische- en farmaceutische maffia zoals onder méér gebeurde bij de gruwelijke Mexicaanse griep die ons zo’n beetje allemaal zou gaan doden.
Het pandemische “gevaar”-niveau werd steeds verder opgehoogd, het einde der tijden leek nabij. Allemaal niet gebeurd, er was niks aan de hand, 20 miljoen vaccinaties teveel ingekocht, honderden miljoenen verspild. De niet van de TV af te krijgen viroloog Ab Osterhaus verdween samen met zijn doodgriezelige virus terug naar ViroClinics en Isconova, waarvoor hij werkte en waarin hij aandelen had.

Nooit is bewezen dat vaccineren tegen griep ook daadwerkelijk zinvol is, sterker nog, mogelijk vallen er veel méér doden door de bijwerkingen van de stoffen die in de injectie zitten dan dat er doden zouden zijn gevallen door de griep zelf, daarnaast komen er steeds meer aanwijzingen dat veel ziekten waaronder Alzheimer, allerlei neurologische afwijkingen, beroertes en narcolepsie er juist eerder door ontstaan.

De poenbelangen zijn veel te groot om de claims van de farmaceuten voor zoete koek te slikken, wees gerust wat achterdochtig en doe wat eigen onderzoek naar de fabrikanten van de vaccins Novartis, CSL Limited, MedImmune, Sanofi Pasteur en GlaxoSmithKline.

Uiteraard is het ieders eigen keuze, maar zelf kies ik – ook al behoor ik tot de groep van de mensen met een hoog risico-, toch echt voor Grootmoeders smeerseltjes, drankjes en de bekende ui naast het bed van Berendien uut Wisp. Verder heb ik 200 gram gedroogde vlierbessen in een liter gin gegooid, zo nu en dan omschudden, en na 30 dagen heb je een uitstekend middeltje als het griep- en verkoudheidsvirus rondvliegt. De Sambucus Nigra oftewel de Zwarte Bes is al duizenden jaren bekend om zijn anti-virale eigenschappen.

Mogelijk zijn er hier op Krapuul passanten die graag meerdere recepten willen uitwisselen, ik ben er benieuwd naar.

Dit is een bijdrage van LeRoiDanse.

12 gedachten over “Griepvaccinatie en farmaceutische Grootgraaiers”

 1. ik ben nog niet toe aan dood laten gaan, ben pas 34, maar ik heb zware vorm van astma, en die griepprik werkt echt wel, je krijgt soms wel griep, maar die is dan een stuk milder, en ik heb griep gehad zonder die prik, en toen was het echt kantje-boord, maar het is wel zo dat die prik te snel wordt gegeven ja

 2. Dank u wel Gastredacteur: Ik heb mijn oproep voor griepvaccinatie net binnen (60+, diabeet en kankerpatient). Ik ga die prik dus niet halen; ik hoef er niet ook nog eens Alzheimer bij! Ik koop wel wat zwarte bessen.

 3. Kort geleden kreeg ik vage klachten mbt conditie, de huisarts stelde vast dat dit mogelijk een hartritmestoring is. Nog voordat ik een gesprek met de Cardioloog had, lag de uitnodiging voor de griepprik al binnen, ik zit meteen in de risicogroep. En niet eerst een gesprek over de voor- en nadelen, het vaccin was al besteld, als ik daar geen gebruik van wenste te maken moest ik mij minimaal een week voor de prikdatum afmelden bij de huisarts?????
  Wat zijn dat voor agressieve verkoop methoden??? Lijkt wel een lidmaatschap van de boekenclub.

 4. @1: Tux:

  Het is zeker niet mijn bedoeling om mensen met een hoog risico zoals jij ervan af te houden zich te laten vaccineren, als je jezelf er goed bij voelt, zeker doen!
  Bij het aantal van 4 miljoen gevaccineerden plaats ik wel hele grote vraagtekens, net als bij het pushen door de farmaceuten.

  @2: Nada Niente: Alzheimer ontwikkelt zich naar aanleiding van de vaccinaties mogelijk pas op de langere termijn, ik vind dat hier veel méér ondezoek naar zou moeten komen. Echter: dit wordt, hoe kan het ook anders, tegengehouden door de farmaceuten, ze vertikken het om dat te onderzoeken, en de universiteiten die het tóch doen, kunnen het wel “schudden”.

 5. Heb de uitnodiging voor het halen van die griepprik op een plek gelegd waar die mij eraan zou herinneren het niet te vergeten en nu kan ik ‘m niet meer vinden. Ga ik deze winter dan dood? En de PC had vanmorgen ook al ?virale? kuren maar met een antivirusprogramma heb ik ook al ervaring opgedaan. Dat laptopje kreeg er ook altsheimer van. Is het nou ook al mijn beurt? Want begrijp er echt niks van waar dat papiertje nou gebleven is! 😳

 6. Uit een nieuw Amerikaanse rapport blijkt dat de screening van adviseurs mbt veiligheid van vaccins niet voldoende is geweest. Nu blijkt dat meer dan 64% van de adviseurs financieële belangen hadden ( ten tijde van het onderzoek) die niet gemeld waren. De afgelopen jaren zijn er medische produkten op de markt gekomen die niet veilig waren en dat kon omdat fabrikanten adviseurs betaalden voor diensten, zoals bij de producenten van griepvaccins.

  Dit is in de VS, maar er is geen reden aan te nemen dat het in NL anders zou zijn.

  Bron: http://www.nytimes.com/2009/12/18/health/policy/18cdc.html?_r=1&partner=rss&emc=rss

 7. 200 gram gedroogde vlierbessen in een liter gin klinkt wel goed maar moet dat echt 30 dagen staan?
  Om een beetje gezond te blijven je dan dus gemiddeld 30 flessen hebben staan met die bessen om de maand door te komen 😀

 8. @!!: Robert:

  Uhm… van die tinctuur mag je ter preventie zo’n 3 maal daags 10 druppels nemen. Als je echt verkouden bent, of zelfs griep hebt, ieder uur zo’n 5 druppels een dag of 5.
  Echt niet meer, want de vlierbes bevat giftige stoffen, en als je dus teveel neemt krijg je teveel gif binnen.

  30 Flessen zou ongeveer genoeg moeten zijn tot het jaar 2080 of 2180.

 9. met natuurlijke weerstandsverhogers wel héél voorzichtig zijn bij Auto immuun ziektes .. daarbij wil je je immuunsysteem liever geen extra steun geven … Gember en Echinacea zijn voor mij gegarandeerde reuma aanvallen als ik ze gebruik …..

Reacties zijn gesloten.