Gotspe: Rutte waarschuwt VVD’ers niet arrogant te worden

‘Nu niet arrogant worden’ en dat zegt een arrogante VVD’er tegen andere VVD’ers. Heb je het ooit zo zout gegeten? Op welke planeet leeft deze man? VVD en arrogantie horen toch bij elkaar? Een VVD’er vindt zichzelf toch de aller- allerbeste wat god op deze aarde heeft gezet en alle anderen zijn horig aan hem/haar?

Er is weinig discussie in de partij, ja dat hoef je mij niet te vertellen. Ze zijn allemaal zo trots als een aap met zeven staarten dat ‘hun’ Mark premier was en waarschijnlijk weer wordt. Dat het land naar de knoppen gaat en er een nog grotere tweedeling ontstaat, zal ze allemaal een zorg zijn. Dat ze moesten regeren in de meest bruine coalitie sinds Seyss-Inquart, maakte ze ook geen flikker uit. En als het zou moeten, dan doen ze het zo weer, want de PVV en de SGP zijn hele normale partijen, met hele normale ideeën.

Dat er VVD’ers zijn die nu opgelucht adem halen omdat, als er met de PvdA geregeerd gaat worden er een socialer gezicht mogelijk is. Laat me niet lachen! De PvdA is net zo machtsgeil als de VVD en het CDA ook geweest is. Alles om in vak K te zitten, uiteraard onder het mom ‘iemand moet het doen’.

Zolang de VVD het voor het zeggen heeft, gaat iedereen behalve de grootverdieners, er op achteruit. De tweedeling in de maatschappij van ‘zij die hebben’ en ‘zij die niet hebben’ zet verder door en alles onder het toeziend oog van de VVD en haar stemmers, geholpen door de stemmers op de PvdA. Voorlopig zijn we nog niet van de VVD en haar handlangers af. Ik ben er erg benieuwd wanneer mensen die ‘niet hebben in gaan zien dat de VVD niets voor hen doet. Zij geloven zo in het dogma dat links en sociaal gelijk leid tot verderf en gevaar, dat ze niet meer goed na kunnen denken. Ik vrees dat het nog veel erger moet worden, voor mensen in gaan zien waar hun belangen liggen. De mijne liggen in ieder geval niet bij een partij van mensen die alleen aan zichzelf denken.

Het is treurig dat zo veel mensen zich door hun angst hebben laten leiden en ‘strategisch’ op de PvdA hebben gestemd, een stem op de PvdA was dit keer inderdaad een stem op de VVD. Ik kan er echt niets anders van maken.

Terwijl de enige die baat hebben bij een VVD beleid met marktwerking, degenen zijn die al heel veel hebben en op deze manier nog meer krijgen. Het wachten is op een belastingstelsel zoals in de VS, waar de rijken amper belasting betalen. De droom van elke VVD’er.

 

2 gedachten over “Gotspe: Rutte waarschuwt VVD’ers niet arrogant te worden”

 1. In Duitsland bonussen voor bankiers < 10.000.000 euro naast een jaarsalaris van 1.000.000 a 2.000.000 euro

  In Nederland Landschot bankiers een entree bonus van 750.000 euro naast een jaar salaris van datzelfde bedrag exclusief bonussen.

  Het DSB debakel.

  In Amerika weer een bank verdacht van grootschallige fraude.

  Verzekeraars die meer winsten blijken te maken maar dat niet door laten klinken in hun premies.

  Hele managment lagen die vol zit met VVD overheadfiguren in maatpak. Met als bedrijfsethos "rijk worden over de ruggen van anderen"

  SHELL die landen kapot maakt en de boel de boel laat

  Oorlogen, ontbossingen , honger, uitmoorden van Indianen, Olie, Medicijnen mafia, Religie, Racisme, angst, haat, tweedeling, ontwetendheid, liegen, draaien, stelen etc… etc…

  Overal waar rechts aankomt onstaat er ellende. Dus ook de VVD en dan zijn ze ook nog eens arrogant.

  Rutte kent dus zijn eigen achterban. Het slijk der aarde de super parasieten de uitbuiters de psychopaten.

Reacties zijn gesloten.