Het andere gezicht van Albert Heijn

Een kerstvideo van FNVBTV

Wie aan de supermarkt denkt, denkt aan die leuke tv-commercials met de attente Jumbo-collega’s, die vrolijke filiaalchef van Albert Heijn en zijn blije klanten. Achter die sprookjeswereld gaat de werkelijkheid van het zware werk schuil.

http://www.youtube.com/watch?v=VA-JyqmSOSk&list=UU-L76Y-e5AVQ2Le0xSYwf_g&index=1

2 gedachten over “Het andere gezicht van Albert Heijn”

  1. Dit filmpje geeft de waarheid aan binnen de DC’s van AH. Het slavernij is terug en voor uitzendkrachten helemaal. Bij DC Pijnacker hadden we een manager Dhr. Edwin Spliet. hier staat hij met zn flashie linkedin http://nl.linkedin.com/pub/edwin-spliet/29/a00/977 een meneer die een bezuiningsdrang van jewelste heeft. Een soort bloedzuiger die alleen maar van besparen wil horen. En nu is hij Operational Manager Stores bij Albert Heijn nu hij DC Pijnacker heeft leegezogen zijn de AH winkels aan de beurt.

  2. Deze manier van werken omtrend hun personeel uittebuiten is een vervolg op het uitbuiten van hun leveranciers .Ook voor de consument bestaat er een gevaar indien een grootgrutter te groot zou worden ,dan indien er geen concurentie aanwezig is de prijzen van hun producten schrikbarend zouden stijgen .Daarom mogen we blij zijn dat de fusie,s nooit zijn doorgegaan ,jumbo ah c1000 ,dat is te danken aan verzet van de desbetreffende winkeleigenaars en eigenaars van c1000 .Omdat zij zich niet konden verrenegen met het te voeren beleid van de twee andere grootgrutters .

Reacties zijn gesloten.