Gesponsorde haat en geweld

Politieke partijen in Nederland krijgen als ze aan bepaalde voorwaarden voldoen, subsidie van de overheid om de partij te laten reilen en zeilen.
Verder worden salarissen van vertegenwoordigers van die partijen in bijvoorbeeld de Tweede Kamer betaald uit belastinggeld.
Als PvdA Tweede Kamerlid Ahmed Marcouch samen met iemand die een rechter voor altijd onvruchtbaar wil beuken aan een ranzig lulprogramma deelneemt van Telegraaf-omroepje WNL, betaalt u dat.
Wanneer Tweede Kamerlid Jacques Monasch, eveneens PvdA (frisse club hè?) bezig is een staatsgreep van nazi’s in Kiev te faciliteren, betaalt u dat.
En indien Geert Wilders in Zeewolde de boel – tevergeefs gelukkig – tracht op te ruien tegen een voorgenomen AZC, betaalt u dat.

Goed, daarnaast kunnen partijen donaties krijgen van derden. Zijn die hoger dan een bepaald bedrag, 4500 euro, dan zijn ze verplicht daarvan aan de overheid melding te doen.
Gisteren werd het financieel jaarverslag over 2014 van de eenmanspartij die ’tientallen miljoenen moslims’ uit Europa wil deporteren en ‘minder, minder, minder’ Marokkanen ‘gaat regelen’ door de overheid gepubliceerd.
Het zij opgemerkt dat deportaties van hele groepen uit een bevolking (en zeker als het om ’tientallen miljoenen’ mensen gaat) altijd onvoorstelbaar gewelddadige aangelegenheden zijn.
Bovendien: waar zouden ’tientallen miljoenen’ mensen die op dit continent al ik weet niet hoe lang wonen, werken, bijdragen aan de welvaart, liefhebben en geliefd worden, hun toekomst hier zien, heen ‘gedeporteerd’ moeten worden?
De nazi’s hadden  zo hun ideeën over wat te doen met de ‘moslims’ uit hun dagen maar het werden uiteindelijk de gaskamers van Auschwitz, Treblinka en Sobibor en nog een aantal van die helse oorden waar mensen bij miljoenen op een afgrijselijke manier vermoord werden vanwege slechts… ja, vanwege wat eigenlijk?
Maakt u zich geen illusies: de PVV is een club nazi’s. Het is, in tegenstelling tot wat ene Daniel Knegt in het Parool beweert, een onvoorstelbaar gewelddadige partij.

BostomWildersSpencerGeller4horsemenoftheantijihadMaar ik dwaal af: het ging over de financiering van politieke partijen en in het bijzonder over het jaarverslag over 2014 ter zake van de PVV.
Dat verslag vermeldt één bijdrage die onder de criteria die de wet stelt valt en dus gerapporteerd moet worden:
iets meer dan 18000 Euro van het David Horowitz Freedom Center uit Sherman Oaks in Californië.
Dat DHFC heeft als missie zo lezen we op de homepage:

“The David Horowitz Freedom Center combats the efforts of the radical left and its Islamist allies to destroy American values and disarm this country as it attempts to defend itself in a time of terror.”

Bron.

Kortom: het idee van de geblondeerde fascist (wiens natte droom etnische zuivering is) dat er een samenzwering bestaat tussen ‘links’ en haar ‘islamitische bondgenoten’ vinden we terug op de site van deze onfrisse club.
Wat doet deze club nog meer, behalve Wilders sponsoren? Het runt onder andere een website genaamd ‘Discover the Networks’ dat een soort database is met (vermeende) ‘linkse’ organisaties en personen. Waarom zou je zo’n database eigenlijk bijhouden?? Ik neem aan dat daar een tamelijk ijzingwekkende bedoeling achter zit en je zou kunnen zeggen dat het wellicht niks anders is dan een dodenlijst.

Verder heeft het DHFC naast andere activiteiten, waaronder het ‘Israel Security Project’, ook de ‘Wednesday Morning Club’ waar het sprekers uitnodigt die de leden van het Freedom Center vooral datgene vertellen wat ze graag willen horen: namelijk dat de wereld slachtoffer is van één grote ‘links-islamitische samenzwering.’
Daarom vinden we op de sprekerslijst ook bekende namen als die van George W. Bush en Dick Cheney, samen met o.a. CDA’er Jan Peter Balkenende verantwoordelijk voor één van de grootste massamoorden van na de Tweede Wereldoorlog. Drie personen voor wie de massamoord zonder weerga geen windeieren opleverde.
Dit zijn de kringen waar Wilders en zijn wannabe etnische zuiveraars hun geld krijgen ter facilitering van haat, haat en nog eens haat en straks – als het niet gestopt wordt – moord op grote schaal.

Nou is 18.000 Euro natuurlijk niet zo heel veel geld als je de wereld wilt bevrijden van de ‘links-islamitische terreur’ maar het verslagje dat gisteren gepubliceerd is geeft in ieder geval een idee uit wat voor richting het geld komt dat besteed wordt om mensen te vergiftigen met het virus van de haat.
Daarom denk ik dat er ook nog wel ergens rekeningen of koffers zullen zijn met daarin een heleboel sjekels.
Het wordt hoog tijd die onfrisse club van Wilders helemaal financieel door te lichten en kaal te plukken.

1 gedachte over “Gesponsorde haat en geweld”

  1. Pingback: De PVV is een terreurbeweging | Krapuul

Reacties zijn gesloten.