Niet gespeelde Arabische muziek was geen reden voor opstijgen F-16’s

Ik ben toch benieuwd waar het heen gaat met dat zogenaamd gekaapte vliegtuig van Vueling. Eerst zou er Arabische muziek te horen zijn geweest vanuit de cockpit, wat  overigens ab-so-luut geen reden was om twee F-16’s op te laten stijgen, maar nu ontkent de bemanning van de Vueling Airbus dat er überhaupt muziek gedraaid is.

We zouden vandaag te horen krijgen hoe een en ander zat, maar meer dan dit hebben we nog niet te horen gekregen. Het valt misschien ook niet mee om met een plausibele verklaring te komen voor het volkomen onnodig op laten stijgen van twee F-16’s na slechts een communicatiestoornis met een wellicht arabofobe verkeersleider.

15 gedachten over “Niet gespeelde Arabische muziek was geen reden voor opstijgen F-16’s”

 1. En echt lekker zit je als passagier natuurlijk niet met twee van die killers naast je. De enige actie waar die twee F16’s op zitten te wachten is jou uit de lucht schieten, iets anders kunnen ze ook niet.

 2. Ach, de mennekes die QRA dienst draaien worden regelmatig gescrambled.
  Is weer eens wat anders dan tijdens je 24 uurs dienst alleen maar flauwe DVD’s te bekijken of vliegtuigjes onderscheppen op de TB-6 route…..

 3. Iedereen weet dat kapers en andere terroristen niet buiten hun arbeidsvitaminen kunnen…
  (en weet de debiel van dienst flamencomuziek te onderscheiden van “Arabische”? of Shakira? of… weet ik veel)

 4. @3 Inderdaad, vroeg ik me ook al af, flamecozang heeft sterk moorse invloeden.
  @4 Goed gezien, is wel erg toevallig inderdaad.

 5. Met de dreiging van enge socialisten aan de macht in dit land die dat JSF-ding niet willen moet natuurlijk alle hens aan dek om dat te voorkómen, dingen moet gekocht, leger moet groot, afzetmarkt . Het gaat hier om weet ik veel hoeveel miljarden, daar draait de BV Nederland in samenwerking met de BV de VS zijn hand niet voor om, beetje stunten, zo gepiept. De wereld was en is door en door verrot.
  Zag een filmpje van de piloot die echt niet wist wat hem overkwam, verbijsterd leek hij.
  Oorlog laat niet lang meer op zich wachten, een hele grote dan, want de economie loopt vast.

  http://www.nu.nl/buitenland/2897173/iran-verdubbelt-nucleaire-capaciteit.html

 6. @7: GJ

  Technisch ben ik niet hoor. Maar de JSF ’s moeten overal nog worden gekocht , en die F16’s zijn er al en moeten weg.
  Verder zit de wereld in een soort roetsjbaan van totale waanzin. Gaat steeds sneller. Op grote en kleine schaal. Gaat gierend uit de klauwen lopen. Doet het al, maar het kan heus erger. Het wordt mijns inziens ook steeds belangrijker dat we voortdurend onszelf blijven toetsen en ” vasthouden” om te zorgen dat we niet zelf worden meegezogen in deze maalstroom. Dat is de grootste uitdaging voor socialisten.

 7. Dit is de clou en de meest belangrijke stuk in de hersenspoeling:

  ” De Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) zei woensdag over informatie te beschikken dat in de cockpit op de achtergrond op enig moment Arabische muziek te horen was.”

  1. Is het de bedoeling dat de verantwoordelijke NCTV in onze maatschappij zal bepalen welke muziek al dan niet in vliegtuigen worden gespeeld?
  2. Is het de bedoeling dat de verantwoordelijke NCTV de burgers voorkeur voor muziek moet bepalen?
  3. Valt luisteren naar Arabische muziek onder verdachte handelingen bij de NCTV tegenwoordig?
  4. Zijn donkere mensen met Midden-oosten uiterlijk bij voorbaat en zonder enige bewijs en altijd voor de NCTV verdacht?

  Moet u als burger nog meer bewijzen hebben voor de Paranoia en MassHysterie waar UltraRechts VVD/CDA/PVV onze maatschappij de laatste jaren ingewerkt hebben met overeenkomstige dagelijkse hersenspoeling?

 8. Mark Rutte zit blijkbaar in het nauw en daarom komen de laatste dagen steeds meer mogelijke terreurmeldingen in de media. Ze zijn radeloos.

 9. Ga je schamen GJ, alsof een collega van mij erop zit te wachten onschuldige burgers te doden, doe normaal! Bij een coomunicatiestoornis is dit een normale procedure. Het is puur ter bescherming van ons luchtruim.

Reacties zijn gesloten.