Gerdi Verbeet: lief zijn voor elkaar

Die stomme grijns moet van Rutte’s gezicht afgebikt worden, het CDA moet eens te meer worden ingewreven dat ze anderhalf jaar gecollaboreerd hebben met het meest rechtse kabinet sinds Seyss Inquart (en definitief worden gesloopt), en als Wilders nog één keer zijn onbeschofte bek opentrekt op de manier zoals hij dat de afgelopen jaren steevast van Verbeet mocht doen (die echter weer wel door alle andere sprekers ‘via de voorzitter’ heen zat te pruttelen als die eens iets scherper van toon werden) moet hem door de nieuwe voorzitter het woord worden ontnomen, of anders eindelijk eens keihard onder de gordel geïnterrumpeerd worden.

Maar wat zegt Gerdi Verbeet bij haar afscheid? Ze heeft ‘haar collega’s opgeroepen om uit te rusten en elkaar een beetje heel te laten in de verkiezingscampagne’. “Mensen houden niet van gekift. Echt, ik meen het”.

Ik zou zeggen: probeer het eens als voorzitster bij de plaatselijke seniorenzangvereniging, Verbeet, en kabbel zo rustigjes naar je pensioen toe, zonder gekift. Alhoewel dat ook onder die oudjes nog lelijk kan tegenvallen.

2 gedachten over “Gerdi Verbeet: lief zijn voor elkaar”

  1. Beter zit op haar plek een ad remme buurtsoos moeke dan dit halfzachte jeukmiddel waar zoveel mensen mee weglopen.

  2. ‘Mama Verbeet’ noemt Sp!ts haar. Uitzonderlijk genoeg slaat het vodje deze keer de spijker op de kop.

Reacties zijn gesloten.