Gerd Leers geeft PVV Zwarte Piet voor eigen falen in EU

G. Leers wilde zelf iets smerigs, bruins, viezigs doen, namelijk in heel Europa de regels voor gezinshereniging verscherpen. Dat moest hij van de bruine PVV-, CDA- en VVD-boel. (Als persoon moet je natuurlijk helemaal niks, maar alla, de Limburgse Katholieken kijken niet op een lijk meer of minder).

Dat beleid veranderen lukte niet, omdat de PVV dit land verdacht maakte in `Brussel`zegt hij nu. . HUH?

En dát is het verschrikkelijke, dat hij het niet door kon drammen in Europa _vanwege de PVV_ , hij wou het allemaal wel veel strenger, maar door de PVV lukte dat niet, hoe geschift kan je redeneren.

De minister is de afgelopen anderhalf jaar bezig geweest om de Europese richtlijn voor gezinshereniging aan te scherpen. Maar in maart besloot de Europese Commissie de richtlijn niet te veranderen.

….

De toon van de PVV heeft hem niet geholpen, zegt Leers in de krant. “Wilders maakte de bedoelingen van Nederland in Europa verdacht.”

Staat in Trouw ( daar kan ik het niet lezen), en http://www.nu.nl/politiek/2891720/pvv-maakte-nederland-verdacht-in-eu.html

Bovenstaand tekstje overgenomen van LRD uit de tips, waarvoor dank.

 
Amstel meldt vanuit Parijs:

Volgens Gerd Leers is zijn mislukte poging om de Europese regels voor gezinshereniging aan te scherpen voor een belangrijk deel te wijten aan de PVV.

De toon van de PVV heeft hem niet geholpen, zegt Leers in de krant. “Wilders maakte de bedoelingen van Nederland in Europa verdacht.”

Het ligt natuurlijk niet aan de grote Leers himself maar aan ieder die hem wantrouwt. Uiteraard zal je zeggen, het ligt noooooooit aan draaikont, door het ijs gezakte Gerd. Gek! Doet me toch denken aan een Farizeeër, Pilatus en handen wassen in onschuld.

Leers zegt zich te hebben vergist over het gebrek aan ontvankelijkheid bij de andere Europese landen. Er was teveel wantrouwen. “Ook Eurocommissaris Malmström heeft zich laten meesleuren in de polarisatie.”

6 gedachten over “Gerd Leers geeft PVV Zwarte Piet voor eigen falen in EU”

  1. Je hoopt dat het een smoes is, een slechte smoes dan toch. Zo eentje die precies past in het “Christelijke” denken van het CDA. Het is geen smoes, Gerd Leers meent het serieus, zoals hij ook nog steeds van mening is, dat het gedonder met zijn vakantiehuis helemaal geen gedonder was, maar een misverstand. Het komt er dus op neer, dat Leers’ plannetjes zó schandalig slecht zijn en waren, dat niemand in Europa en ver daarbuiten hem serieus nam. Alles wat Leers wilde bleek onmogelijk en in strijd met Europese regels, in strijd met mensenrechten en menselijkheid te zijn. Kortom in strijd met de moraal, de menselijke waardigheid. Gerd Leers heeft zich ontpopt als volksmisleider en doet er zelf nog een schepje bovenop. Een laffe misdadiger, die vent.

  2. Is er zo iets als het “in verzet ná de oorlog syndroom ” In ieder geval heerst er bij de ministers van Bruin 1 de mening dat ze in alles wat ze deden door de PVV gedwongen werden en dus nu onschuldig zijn …

  3. De hele demissionaire ploeg zou wegens chantabel zijn de eerst volgende 10 jaar maar beter niet ten tonele kunnen verschijnen. Wat wist de pvv dat wij niet weten? Liefdesaffaires op hoog niveau? Wraakacties? Verduistering? Wat?
    Als je zo chantabel bent dat je geluidloos doet waar iemand je toe dwingt, wat heb je dan gedaan? Ik heb mijn gedachten daar wel over laten gaan natuurlijk….. 🙄

  4. Leers is nog erger dan ik dacht. Hij is niet alleen een slappe L., een loopjongen van Wilders, hij promoot echt de politiek van gescheiden gezinnen.

    Het huwelijk is bij hem verre van heilig. De door God ingestelde en geschapen verbintenis moet zich richten naar de nukken van Leers.

Reacties zijn gesloten.