Geert Wilders stelt vragen, ik ook

Volgens een bericht op de site van De Telegraaf, heeft Geert Wilders Kamervragen gesteld aan minister Edith Schippers.
Het ‘leuke’ is, dat hij in deze nog gelijk heeft ook.

Maar dan heb ík nog een vraagje voor Wilders: Wanneer ga je eens Kamervragen stellen over je geschiedenis- of maatschappijleraar, je politieke mentor?
Óf je hebt er niets van geleerd óf zij wisten niet waar ze het over hadden. Ik weet het antwoord wel, u ook?

Moeten die mensen nu ook allemaal hun centjes terugbetalen aan ons?
Geert is onderhand 47, dan kun je best last hebben van selectieve dementie of Korsakov . Er zijn er meer in die beweging die stevig innemen, dus je weet het maar nooit.

7 gedachten over “Geert Wilders stelt vragen, ik ook”

 1. Hoewel terechte vraag, wel selectief. Die beloningen zijn niet van vandaag of gisteren had hij veel eerder tijdens de bezuinigingsdebatten ook wel aan de kaak kunnen stellen. Maar toen zag vrouwtje Fleur met half betraande ogen echt maar één uitweg, afschaffen PGB.
  Wat een gekonkel en een gedraai.

 2. Wilders weet precies en feilloos wanneer hij kan scoren bij het achterlijke electoraat.
  Hij is eng, gevaarlijk en sluw.
  Wat heb ik een gruwelijke pest aan die kerel, ongelooflijk.

 3. Wat zijn het toch een brutale onbeschofte zakkenvullers:

  […]
  [Topbestuurders uit de zorg weigeren hun hoge salarissen te verlagen naar de nieuwe salarisnorm in de sector. Elf bestuurders verdienen nog altijd meer dan het maximale normbedrag van 247.500 euro bruto. De bestuurders vinden verlaging niet noodzakelijk, omdat de salariscode in oude gevallen een verlaging juridisch niet kan afdwingen.] […]

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/5270/Zorg/article/detail/2812281/2011/07/21/Topbestuurders-uit-zorg-weigeren-salarisverlaging.dhtml

  Moet je lezen, ook uit dit artikel:

  [De bestuurders beroepen zich op hun oude contracten en hun bijzondere capaciteiten]

  Hun BIJZONDERE capaciteiten. De puinhoop was nog nooit zo groot in de zorg. Zelfde gezeur als met die bankiers, daar mogen we ook got op onze blote billen voor danken dat die dat werk voor ons willen doen, anders zou je zomaar een krisis kunnen krijgen, of erger nog, dan gaan ze naar het buitenland. Nee, nee, hier blijven svp!! Een schop onder hun reet, en oprotten, anders voor straf de bijstand in.

 4. @#4 – ik zou ook wel eens een totaal plaatje willen zien, ik dacht dat de balkenende norm iets van 180.000 was, alles in de zorg wat daarboven komt op dit level, waar praat je dan totaal over makkelijk om zo’n cijfer ter hand te hebben.
  Maar ja onderzoeksjournalisten houden zich liever bezig met quoten van despeld.nl tegenwoordig, dus moeten we hier zelf maar een beetje aanklooien.

  En inderdaad, nu ze toch de zorg finaal op de schop gooien neem dan voor de gein eens een keer dat risico dat er “onmisbare managers” naar het buitenland vertrekken, is mythe ook gelijk busted.

 5. LeRoiDanse Schreef:

  Wilders weet precies en feilloos wanneer hij kan scoren bij het achterlijke electoraat.
  Hij is eng, gevaarlijk en sluw.

  Goed gezien. Zijn enige principe is – bovenop blijven drijven. Het rest mag allemaal verkocht worden.

 6. Uit het artikel:
  Hij wil dat de VVD-bewindsvrouw een gesprek met Smits aangaat over de hoogte van zijn beloning „mede gezien het feit dat zijn ziekenhuis in opspraak is geraakt door het niet naleven van de infectierichtlijnen”.

  Weer typisch PVV logica mbt oorzaak en gevolg; In ziekenhuizen waar de top minder verdient is geen uitbraak van de bacterie dus is er een relatie tussen topsalaris en de verspreiding van bacterieen. Pak de topsalarissen aan en je geneest de zieken.

  Halelujah.. De grote sekteleider wordt genezer.

Reacties zijn gesloten.