Gedoogwrak Rutte1 deed het niet slecht

“Don’t shoot the messenger” roep ik tot de barbaren onder de Krapuullezers. Lees eerst verder voordat u te snel oordeelt en mij aan uw Linksche speren wil spiesen. De gematigd Liberalen onder u weten waar ik op doel als ik schrijf dat het minderheidskabinet van VVD en CDA met gedoogsteun van de PVV het niet slecht heeft gedaan:

Dat wordt nog een hele klus voor het door Rutte bestempelde “bijzonder gewoon stabiel meerderheidskabinet”
om een nieuw record neer te zetten. Ik geef toe dat de start van het kabinet doet hopen, maar dat deden we ook bij de start van het Nederlands Elftal op het EK 2012.

Dit kabinet zal het niet op eigen houtje redden maar heeft zijn fans hard nodig. Ook de rol van verzorgers en slippendragers is van groot belang om met Rutte2 een nieuw record in Wikipedia te krijgen.

3 gedachten over “Gedoogwrak Rutte1 deed het niet slecht”

  1. Het vijfde kabinet-Colijn heeft goed twee weken gezeten, waarvan het grootste deel van de tijd demissionair… Dat waren nog tijden.

  2. Rutte en dus de VVD gaan denk ik 2 kabinetten krijgen achtereenvolgens die niet lang stand hebben gehouden Rutte I en nu Rutte II en dat ligt volkomen aan de VVD zelf. Niet zo verwonderlijk ook omdat het gegraai een grens heeft en dat het volk het nu niet meer pikt.

    kijkt u even mee. Zorg is duur niet vanwege de gebruikers daarvan maar juistem door VVD overhead in de top van verzekeraars en ander gespuis. Want die gebruikers die betalen wel daar werkt men deels ook voor en betaald men enorm veel premies. Rechts is nooit goed in vooruit denken geweest. Ook omdat ze gewoon schijt hebben aan hun medemens/dier zolang zijzelf maar hun schaapjes op het droge hebben.

    De VVD zal nu wel afgestraft worden ….. nee dus dit land heeft de NSB meegemaakt en de telegraaf en nu zal associaal Nederland gewoon vast blijven houden aan rechts al kost het ons allen de kop.

Reacties zijn gesloten.