FVD probeert journalisten te intimideren

Een journaliste die kritische vragen stelt, dat hoef je als rechtgeaarde nazi natuurlijk niet te pikken. Enter Gideon van Meijeren. In een video gaat Van Meijeren langs bij de werkkamer van journaliste Merel Ek (SBS) in het Kamergebouw, om verhaal te halen over een vraag die Ek afgelopen week stelde over de interpretatie van het woord ‘liquideren’ door FVD.

Het filmpje van Gideon van Meijeren over Merel Ek is inmiddels in de radicale telegramgroep ‘Klokkenluiders voor Vrijheid’ gedeeld en met veel enthousiasme ontvangen. Wappie over journalisten: “heerlijk dit, trek ze aan kop en staart uit hun hol die ratten.”

Screenshot via #wappiehoekje

Nog wat reacties van het fascistische wappietuig:

Al even verhelderend zijn overigens de slappe reacties van het establishment. Men heeft “met grote zorg kennis genomen van”, maar actie blijft uit:


Tijd voor wat zelfkriek, want tot voor kort werden de mensen die waarschuwden voor Baudet  (Frontaal Naakt, Krapuul en een handjevol mensen op Twitter) door diezelfde pers weggezet als extremistische idioten.

Deze herinneren we ons ook nog:

En dan was er Rutte. Je weet wel, de politiek leider van een partij die in Brabant in zee ging met FVD:

Tijd voor een cordon sanitaire rond FVD (én PVV én JA21) door zowel politiek als parlementaire pers. Misschien dat we dan het gejeremieer van het establishment eens serieus gaan nemen. Oh, onderzoek ook eens of FVD verboden kan worden. Als dat nu niet mogelijk is, introduceer dan wetgeving die het wél mogelijk maakt.

Uitgelichte afbeelding: Van Meijeren’s voorganger, Joseph Goebbels – By Bundesarchiv, Bild 183-J31305 / CC-BY-SA 3.0, CC BY-SA 3.0 de, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=5364865