Ex-wethouder Cees Berkhout (VVD) zit al 2 jaar op wachtgeld aan zijn pik te sjorren

“ZWOLLE – De Zwolse SP wil weten of voormalige wethouder Cees Berkhout inmiddels een baan heeft of dat hij nog steeds gebruik maakt van wachtgeld.” (De Stentor)

Succesvol incasseren
Succesvol incasseren
Alhoewel deze ferme VVD-er, je weet wel die lui van “bek houden in plaats van hand ophouden”, destijds bij zijn terugtreden direct liet weten geen gebruik te zullen maken van zijn wachtgeldregeling doet hij dat namelijk wel degelijk al twee jaar.

Op LinkedIn valt te lezen dat deze ‘’IJsbreker op zoek is naar een nieuw reisdoel in het publieke domein’.

Het ijs tussen hem en de arbeidsmarkt lijkt vooralsnog dus niet echt gebroken te zijn, maar dit spookschip vaart intussen wel rustig door op kosten van de Zwolse gemeente.

“Wij vinden deze situatie extra bitter gezien de flinke versobering die de VVD en de PvdA op de WW willen doorvoeren. Wij willen dan ook van het college weten of van voormalige wethouder Berkhout eveneens een tegenprestatie voor de uitkering gevraagd gaat worden. Net zoals dat nu van gewone bijstandsgerechtigden gevraagd kan worden”, aldus SP-fractievoorzitter Tjitske Siderius.”

Ceesje was eerder uit eigen beweging opgestapt als wethouder omdat “zijn bestuurstijl in Zwolle niet tot de resultaten die hij belangrijk vindt voor de stad en voor de regio” leidde. LOL. Nou knap geregeld van Ceesje of niet soms?

4 gedachten over “Ex-wethouder Cees Berkhout (VVD) zit al 2 jaar op wachtgeld aan zijn pik te sjorren”

  1. Indien hij dus al twee jaar ,aan zijn geslachtsdeel zit te mastuberen op kosten van de gemeenschap ,zullen we maar niet verwachtendat hij tot werken in staat is ,Hij zal mischien geen muisarm hebben ,of toch wel indien hij bij zijn mastubatie een porno site bezoekt .Maar het blijft erg een graaiende vvder ,die anderen de les lezen indien zij werkeloos raken en zelf ,voor hun geld dat niet .

  2. We moeten bewondering opbrengen voor de manier waarop VVD-ers keer op keer weten hoe ze op de beste manier de staat als melkkoe kunnen gebruiken. Altijd ergens een regeltje om aan een vergoeding op basis van belasting geld te kunnen trekken.

    Het is fenomenaal!

  3. Ja en zonder dat ze het willen he? Het zijn de regels, dus moeten ze het accepteren. Zelfs als ze het niet zouden willen. Echt erg!

Reacties zijn gesloten.