Extreemrechtse fracties steunen tuigboeren

Het zal je niet ontgaan zijn dat de agrarische miljonairs vandaag (weer eens) actie voeren voor het behoud van hun privileges. Uiteraard zonder dat daar tegen opgetreden wordt, want Boze Rechtse Burgers kunnen per definitie niks fout doen.

Heel voorspelbaar zwijgen VVD en CDA als het graf. Tenslotte zijn dit hún kiezers en het is natuurlijk maar één stap van burgerlijk rechts naar extreemrechts. Dat laatste  realiseren fascistenleiders Wilders en Baudet zich natuurlijk ook. Beiden deden er de laatste paar dagen dan ook alles aan de tuigboeren voor zich te winnen. Uiteraard inclusief de inmiddels tot standaard geworden verwijzingen naar het opruimen van politieke tegenstanders:


Gisteren gaf Thierry Baudet een voorzetje:


Uiteraard kon Wilders dit niet op zich laten zitten. Mooi dat mensen op Baudet stemmen, maar het is nog véél mooier wanneer ze op de PVV stemmen. Een half uur later:


Uiteraard lieten de boeren zich gisteren en vandaag weer van hun meest fascistoïde beste kant zien, inclusief NSB-vlag:


Te lachen valt er gelukkig ook weer heel veel. Niks mooier dan een verongelijkte extreemrechtse activist die niet begrijpt waarom hij de sympathie van het publiek kwijtgeraakt is:


Beste advies vandaag: