Exit #DWDD en #PenW

Kijk ik met een enorme tegenzin even naar De Wereld Draait Door, zie ik daar een Matthijs van Nieuwkerk die zijn rateldoor en bekdicht programma een bus vol Joop van Ellende figuren heeft uitgenodigd.
Het moet niet gekker worden bij de VARA. Gewoon een open sollicitatie van Van Nieuwkerk, binnenkort weg bij de VARA en gewoon naast Albert Hoes in RTL Boulevard? Ik zeg DOEN!

Whats next? De hele club van Powned in de uitzending en hoe goed ze zijn? Die komen waarschijnlijk met veel bombarie in een KIA aanrijden.
Mochten ze komen dan is Rutger C. er niet bij, die ligt nog steeds na te genieten van de zware aanval van afgelopen week op zijn persoon en is met ernstig letsel zwaar gewond afgevoerd. Of was het maar een duwtje?

Nadat een dag eerder Jeroen Pauw en Paul Witteman al door het ijs waren gezakt was het dus vanavond de beurt aan DWDD.
Het behaagde zelfs onze nationale lachebek om te reageren. Nooit ergens tijd voor als er iets in de brand staat, Breivik, MOE, maar nu had hij even tijd om Jopie van Ellende een paar veren te steken in daar waar de zon nooit schijnt.

Het wordt hoog tijd dat de Vereeniging van Arbeiders Radio Amateurs zich eens gaat bezinnen op figuren die ze binnen hebben gehaald.
Of misschien maar gewoon opheffen die handel?
U mag het zeggen maar ik ben er al een tijdje klaar mee.

12 gedachten over “Exit #DWDD en #PenW”

 1. Heb maar eventjes naar dwdd gekeken. Naar Chantal ( niet geluisterd ). Op gegeven moment hoorde ik die ouwe zeggen, dat hij op bezoek was geweest in het torentje, alwaar hij was ingepakt door die vreselijke eikel., die hij vervolgens een enorm sociaal mens noemde. Toen ik achter die ouwe ook nog Krabee en Oerlehannes zag zitten, werd het me teveel; ben ik afgehaakt. S’avonds nog even P&W gekeken, waar Pauw smalend bezig was richting die professor, die m.i. niet zo slim is geweest met zijn actie richting Castricum, maar ook niet met zijn besluit om bij P&W te gaan zitten. Kan me niet voorstellen dat de man nog serieus wordt genomen, na zijn opmerking dat t.v. helemaal van binnenhof geweerd moet worden.

 2. Het is nieuwsgierige tegenzin die me telkens toch half doet kijken en luisteren naar P&W en DWDD. \
  Samen met Paul de Leeuw zijn die “grootheden” de duurst betaalde omroepklojo’s waar financieel een uitzondering voor werd gemaakt toen de Balkenendenorm voor de PO ging gelden. En dat werkt dus allemaal uitgerekend bij de VARA waar o.a. de simpele arbeider de zakken van die salonsocialisten en profiteurs vult.

  Ik heb het zo vreselijk gehad met de VARA. Geef mij de VPRO maar.

 3. #1
  P&W en DWDD zijn discussieprogramma’s.
  Ze zouden hun nut verliezen als je met alles en iedereen eens moet zijn.
  Jij haakt af omdat het je niet bevalt. Wat had jij dan gewild dat men zou zeggen?

  (Ik ergerde me aan het feit dat men Castricum tolereert of althans niet wil weren met als argument dat wat Wilders zegt net zo smerig is. Men vergeet echter dat wat Wilders zegt geregistreerd wordt maar ook het weerwoord. Bij de rommel van Castricum zie je nooit wie hem letterlijk of figuurlijk op z’n bek slaat want dat knipt hij er uiteraard uit. De man is een doodordinaire lafaard. Misschien zou er een verkiezing kunnen komen wie de grootste lafaard is van Nederland.. Ik schat zo in dat Wilders en Castricum makkelijk een gedeelde eerste plaats zullen halen. )

 4. Ik heb de discussie over Kinneging en Castricum lachend gevolgd. Kinneging, die rechts is, wordt als vanzelfsprekend uitgemaakt voor LINKS. Ik geef Kinneging gelijk, als die lapzwans van Castricum over je erf walst en niet wil horen dat ie weg moet, krijgt volgens de nieuwe regels van de krimefighter het ‘gelijk’ aan zijn kant. Journalistiek is wat anders dan Castricum bedrijft. Een dikke patser, met een microfoon die niet eens leuk is. De leukigheid van powned is voor pubers, maar zelfs die hebben een beter gevoel voor humor.

 5. #5 Dat is een populair misverstand. Hoewel een microfoon en een luidspreker op hetzelfde principe berusten (een dynamische microfoon kun je zelfs -zachtjes!- als luidsprekertje gebruiken) is het bij een dergelijke rose dildo gebruikelijk dat er geluid in gaat.

  😛

 6. #6 Dat weet ik, ik heb techniek gestudeerd.
  Maar bij mijn weten is het de bedoeling van z’on roze dildo, dat wij een geknipt filmpje te zien krijgen ’s avonds van wat de dames van Steen Geil in elkaar flansen.
  Niet dat zulke filmpjes ook maar iets bijdragen of zeau, daar gaat het niet om.

 7. @ 3
  Ik kijk graag naar discussieprogramma’s. Niet alleen op nederlandse kanalen. Zet wat politici bij elkaar , of wat intellectuelen, en ik kijk. Maar eerlijk, heb al vaker van de Ende horen praten, of Krabee, en steeds haak ik dan weer af. Kan het ook niet helpen.

 8. Ik kijk meestal naar de BBC, dat is stukken beter. Eggheads is een van mijn favorieten, ik wou dat ze dat elke dag uitzonden. DWDD is soms leuk, maar het te snel te veel en een hoop geschreeuw. Als ik naar Jon Stewart kijk zo gevat en geestig, daar kan heel de publieke omroep een voorbeeld aan nemen.

Reacties zijn gesloten.