Executie op termijn: Op advies van Opstelten en Rutte verdachte van inbraak doodgeramd

Betrokkene heeft bijna anderhalf jaar in coma gelegen en is alsnog overleden aan door de krijmfijters van het Departement van Veiligheid en Rutte zelf aangemoedigd geweld.
Bij het bericht dient aangetekend te worden:
a) Ton D. was geen dief of inbreker, hij werd verdacht. Er is geen reden te veronderstellen dat hij intussen veroordeeld is, laat staan tot de doodstraf.
b) Deze verdenking was voor de door Opstelten en de zijnen aangemoedigden reden genoeg hem zodanig te mishandelen dat hij in een coma geraakte
c) Waaruit hij niet meer ontwaakt is en hij is dan vandaag, 29 april 2013, overleden.

De vraag is of de stoere moordenaar(s) alsnog vervolgd zal/zullen worden.

10 gedachten over “Executie op termijn: Op advies van Opstelten en Rutte verdachte van inbraak doodgeramd”

 1. Veelzeggend dat de schrijver van dit stuk de inbreker met veel nadruk slechts “verdachte” noemt, maar zijn voorzichtigheid geheel laat varen waar het het vermeende ontoelaatbare geweld van de huisbewoner betreft. Dat is blijkbaar wel “bewezen”.

 2. @2
  Iemand heeft hem in dodelijke coma geramd, wie – dat zal wel niet uitkomen zoals gezegd. Als het om een woonhuis was gegaan zou ik wel iets meer begrip gehad hebben voor de reactie, maar het was een tennisbaan en het waren vier mannetjes bij elkaar. Maar u wilt zeker suggereren dat ik dol ben op inbrekers, dat is nu eenmaal een linkse hobby, niet?

 3. En nu maar afwachten ,hoe de rechters oordelen over de schuldigen van dit drama ..Wat het worden zal zullen we maar niet over gissen .Maar de genen die afriepen dat dit geoorlooft is zullen wel niet voor een rechtbank verschijnen denk ik .Deze rechtse roeptoeters wassen hun handen in onschuld ,en gaan gewoon door met hun geblaat over schijn veiligheid ten koste van .

 4. @2, v.d.Kluft heeft helemaal gelijk: 1) In een normaal land zou iemand als die doodgeslagen -en geschopte man pas een inbreker geweest zijn als een rechter hem na een ordelijk proces op basis van hoor en wederhoor en wettig bewijs in overeenstemming met de wet had veroordeeld.
  Hij was dus inderdaad geen inbreker maar slechts verdachte.
  2). Teeven en Rutte hebben met hun gebral over ‘risico van het vak’ en ‘ferme tik’ aangezet tot moord en erop zijn minst toe aangezet dat dat zwart geüniformeerde schorem dat op de loonlijst van de politie staat compleet los ging op die man.
  Ik weet niet of jij dat normaal vindt, ik in elk geval niet.

 5. En als ik al dat volstrewkt buitensporige geweld van dat zwart geüniformeerde geteisem zo op me in laat werken, ben ik bijna geneigd een wapen aan te schaffen ten einde me tegen de politie te beschermen….

 6. Oepsss..lees net dat het geen politielui waren deze keer….
  Scheelt de betrokken gemeenteraad en b & w-colleges in elk geval een paar bloemetjes…
  Maar het maakt het feit niet minder ernstig: Rutten en Teeven zetten aan tot moord of mishandeling met de dood tot gevolg…

 7. Hier in Zweden hebben veel mensen een jachtgeweer en/of jachtmessen in huis. Je weet als inbreker dat je een groot risico loopt. Er wordt daarom lang niet zoveel ingebroken als in Nederland. Men kijkt wel uit!

Reacties zijn gesloten.