Even concurrentie op het spoor invoeren op kosten van de belastingbetaler #PVV

Is ook altijd leuk voor luitjes die denken dat de Wildersstichting ook echt “anti-Europa” is: samen met het CDA en de geachte afgevaardigde Aptroot wil “de PVV” concurrentie op het spoor invoeren.
Hoe goed dat werkt hebben we gezien op het traject Amsterdam-Haarlem waar Lovers zelfs restauratierijtuigen inzette, bij wijze van concurrentie.

Maar goed, de uitverkoop van het familiezilver – de openbaarvervoerbedrijven in dit geval – wordt altijd gemotiveerd als Europees beleid. Daar is de Wildersstichting dus sterk voor. Het is maar even dat u het tot zich door laat dringen.
En een trein die wat minuten tijdwinst oplevert van Amsterdam naar Brussel en die dus Den Haag overslaat, dat is een recept voor succes, wat ik je brom! Succes is immers een keuze. Wie moet er nou naar Den Haag vanuit Brussel?

Zo’n succes dat Schultz van Haegen Enzovoort tot Enzovoort nu zegt dat die lijn die Den Haag overslaat “op omvallen staat”.
Je had het niet kunnen bedenken.

5 gedachten over “Even concurrentie op het spoor invoeren op kosten van de belastingbetaler #PVV”

 1. “Ding-dong. De supersnelverbinding van Amsterdam naar Brussel (stopt niet in Den Haag) staat op omvallen. Reizigers worden verzocht te wachten met instappen tot de treinstellen aan de bovenzijde kunnen worden betreden.”

  Hup, iedereen meteen naar de stoptrein. 😛

 2. Liever niet bedacht, voor mij uit eigen belang: ik werk onder meer als freelancer in Belgie , de Thalys bespaart mij reis tijd maar schandelij te duur..
  Daarnaast maak ik als ov reiziger . NS klant , het theater ligt niet alleen op straat maar ook in de trein , het een ander mee op traject Adam Brussel.
  Waaronder bv. moslimbaard mannen die met vingertje over koran tekst stilletjes deze prevelend onderweg nakomen; het blijft in belgische ov trajecten overwegend stil alleen maar omdat de meeste belgen zelf liever lezen dan mobielen ,niemand weet wie er aan bom denkt..
  Niet zeuren een stop trein naar onze buren … .

 3. @Katja #3 Ik begrijp er weer eens de helft van. Van wat je schrijft.
  Nu zul je vragen: “Welke helft dan?”
  Antwoord: Die helft die ik niet begrijp, begint op regel 5 (“Waaronder bv moslimbaard…”)
  En inderdaad, die Thalys en die Fyra zijn veel te duur.

 4. #4

  Ik kan het zeker beter na laten om mijn schatten aan reis impressies en dat zonder copy paste emoticons die ook niet in de buurt komen van wat ik nog meer wilde vertellen, op deze wijze als nog begrijpelijk weer te geven.
  Mag ik het er op zijn simpeltjes op houden dat ik voor ov oversteekjes naar onze buren, het reizen in Belgie als aangenamer ervaar?.

Reacties zijn gesloten.