Een Wilders in het nauw maakt rare sprongen

Dit stuk is eerder geplaatst op de website van MrWonkish.nl

De kiezers lopen massaal weg bij de PVV en Wilders weet daar blijkbaar niet goed mee om te gaan. De kiezer loopt weg omdat Wilders een grote flop blijkt te zijn. Veel gebrul maar geen inhoud. Alleen maar boos, woedend, furieus en vol walging. En wat is de reactie van Wilders? Meer walging, meer woede en nog minder inhoud.

Ondertussen draait de grijsgedraaide plaat die Wilders heet gewoon door….(meer van hetzelfde)

De SP-fractie loopt weg na de opmerking van PVV-leider Wilders over de PvdA. Die zou verantwoordelijk zijn voor het “dertig jaar lang laten volstromen van Nederland met islamitisch stemvee”.

10 gedachten over “Een Wilders in het nauw maakt rare sprongen”

 1. Henk zit met een pilsje op de bank televisie te kijken. Op het nieuws spreek Wilders de 2e Kamer toe. Henk roep: “Verdomme nou hebt ie ’t alweer over die mosslims!” Ingrid roept vanuit de keuken terug: “Dan zet je hem toch op RTL!”

  Ja Ja de aandachtspanne van Henk en Ingrid begint af te nemen 😀

 2. en 1,5 miljoen zijn nog steeds niet moe, verbazingwekkend uithoudingsvermogen.

 3. Ja om op het gelieerde topic aan te haken, ok Roemer heeft gelijk om even een borreltje te gaan drinken maar toch………laat maar lullen, als je het fragment een paar keer achter elkaar afspeelt zie je hoe de fut eruit is.

 4. En hij liep naar de fractie kamer al prevelend “linkse elite subsidieslurpende grachtengordel moslimknuffelaars massa immigratie” en de fractie leden feliciteerden hem met weer een fantastisch optreden en de telegraaf reacties waren weer unaniem lovend en zijn vrouw vroeg heel liefdevol ‘oe kaat ‘et met die massaimmigratski? en in bed maalden de gedachten nog door zijn hoofd : “linkse elite subsidieslurpende grachtengordel moslimknuffelaars massa immigratie” en ’s maandags op de bank bij de psychiater bleven de gedachtes maar malen “linkse elite subsidieslurpende grachtengordel moslimknuffelaars massa immigratie”… de psychiater knikte begrijpend. Heb je nog genoeg Lorazepam of zal ik er dit keer ook wat Lithium bijdoen voor die woedeaanvallen?

 5. Tja. Wilders is weer woedend want woest omdat hij walgt. Wat een waanzinnig nieuws, zeg. Hoe moeten we zijn discipelen nou noemen.. stemweh? Er is vast wel een Jiddisch woord waar hij desondanks toch weer woe.. (gaap).

 6. @#7 Ja, ik krijg er zo’n beeld bij, vooral na 2.05 na de onderbreking van Cohen, als je een paar keer kijkt bekruipt je het gevoel dat hij er zelf intussen een beetje moe van wordt.

 7. Ach hij walgt echt niet hoor, het is gewoon de fighting brand van de VVD :). Dit is hem gewoon opgedragen om zich zo te gedragen. 😀

 8. Die reactie van Cohen in het begin [00:10] is veelzeggend: daar gaan we weer.
  Weer onwaarheden en het verdraaien van de geschiedenis.
  Dat die blonde dollie geen partijprogramma’s leest is nu wel duidelijk.

Reacties zijn gesloten.