Een omstreden sheikh en een uitnodiging die ten onrechte weer werd ingetrokken

Een goed artikel bij Abu Pessoptimist over de “haatsheik”, en meer:

Iemand voor antisemiet uitmaken is sinds de Tweede Wereldoorlog een machtig wapen, dat vooral Israel sinds de jaren ’60 met veel succes is gaan gebruiken tegen de Palestijnen. Wie dat niet meteen voetstoots van me aanneemt zou eens het boek ‘Israel’s Holocaust and the Politics of Nationhood’ moeten lezen van Idith Zertal. En wel de pagina’s 98 en verder waarin ze beschrijft hoe op instigatie van Ben Gurion tijdens het in 1961 gehouden Eichmann-proces een hele ‘case’ tegen de mufti van Jeruzalem, Haj Amin al-Husseini, werd opgebouwd, die  tijdens de rechtszaak flinterdun bleek, maar waar niettemin de tot op heden in bepaalde kringen in stand gehouden reputatie van de mufti, als één van de grootse antisemieten van de vorige eeuw, op berust. (De mufti is inderdaad een keer middenin in de oorlog, onder het motto dat de vijand van mijn vijand mijn vriend is, door Hitler in audiëntie ontvangen. Dat was zeker niet chique, maar  daar was ook zo ongeveer alles wel mee gezegd). (Abu Pessoptimist)

12 gedachten over “Een omstreden sheikh en een uitnodiging die ten onrechte weer werd ingetrokken”

 1. Die Abupessimist is goed op de hoogte zeg. De Mufti heeft volgens alle geschiedenisboeken SS legioenen geworven voor Hitler, woonde in jaren in Berlijn en maakte de Arabische uitzendingen voor de nazi-radio.

  Bijvoorbeeld Wikipedia: “Al-Hoesseini riep via deze zender moslims op de Balkan op om dienst te doen in speciale moslim-eenheden van de Waffen-SS (de Handschar en Kama divisies). De zender kon ook in het Midden-Oosten goed ontvangen worden. Al-Hoesseini riep in zijn uitzendingen de Arabieren op om in opstand te komen tegen de Britse kolonisator en tot het vermoorden van iedere Jood die men tegenkwam.”

  De bewuste sjeik is trouwens niet alleen antisemiet. Hij doet ook discriminerende uitspraken over vrouwen en homo’s.

 2. @2 Heb jij de reactiepanelen van je site inmiddels al opengesteld dan kunnen we bij jullie voortaan ook komen corrigeren. Doe maar snel want ik begin dit eenzijdige gedoe van jou een beetje beu te worden.

 3. @2

  Discriminatie van vrouwen en homo’s is een groot probleem in Israël. Pak de orthodoxe joden aan die zich daar schuldig aan maken. Val ons hier niet lastig met je zionazistische propaganda. Ga lekker naar Israël toe. We zitten hier ook niet te wachten op Taliban Nederland.

 4. #2
  Goed punt Likud.
  Inderdaad weigerde die mufti 6 miljoen Joden de toegang tot “zijn” land hoewel Hitler dat had voorgesteld. De Joden hadden na eeuwenlange Jodenvervolging door de Christenen al 80 jaar eerder aangegeven graag weer een veilig land willen hebben en dus wat het logisch dat ze het land kozen waar ze 3300 jaar eerder, weliswaar na uitroeiing van naar schatting een miljoen van de autochtone bevolking, voor de volle 100% het recht op hadden, omdat immers God had gezegd dat de Joden als uitverkoren volk van Hem gewoon mogen stelen en moorden dat het een lust was. het is een schande dat moslims en de linkse elite dat weigeren te erkennen. Ik weet zeker Likud dat als jij 70 jaar geleden had geleefd jij ook zou hebben geëist dat de Joden Nederland gewoon mogen inpikken als ze beweren dat God dat heeft gezegd. Ik weet zeker dat als je geestelijk leider Wilders toen had geleefd, tenminste als het hem verkiezingswinst zou opleveren, van harte half Nederland had uitgeleverd en samen met jou in koor zou hebben geroepen dat hij gediscrimineerd wordt als mensen dat weigeren. Immers (wij) joden hebben gewoon altijd het recht om te nemen waar we zin in hebben en iedereen die het tegendeel beweert overduidelijk een antisemiet is.
  Het ligt dus niet echt aan Hitler dat de holocaust is gebeurd maar aan die smerige moslims en antisemieten dat de Joden zijn uitgeroeid.
  Enquêtevraagje Likud. Als jij samen met je geestelijk leider Wilders 70 jaar eerder had geleefd en je zou Hitler de tip kunnen hebben gegeven dat hij niet de Joden maar de moslims moest vervolgen, zou Hitler dan nog steeds zo fout zijn geweest?

 5. Nu dacht ik werkelijk altijd, dat het de vredelievende Europeaans roomblanke-mensch was, die de holocaust veroorzaakten. Nu blijkt dat allemaal veroorzaakt door die schofterige moslims. Bedankt voor de info #2 @Likoed (fascist) Nederland

 6. #7 @Henk Veldman
  “zou Hitler dan nog steeds zo fout zijn geweest?”

  Wat Geert Wilders al een decennium roept, Angela Merkel laatst ook: De multikulti in Europa is mislukt.
  De eerste die dit ‘grote gevaar’ inzag en er adequate maatregelen tegen nam is hun lichtende voorbeeld Adolf (held) Hitler natuurlijk?

 7. Ach ja de Pavlov van Likud weer. Zo zijn er ook hele volkstammen die zeggen dat de Holocaust nooit heeft plaatsgevonden, ook in West-Europa en in de VS, de grote vrienden van Israël. Ook deze mensen denken dat ze het gelijk aan hun kant hebben staan.

  Maar ik vraag me af wat Likud NL vindt van die orthodoxe idioten die kinderen bedreigen en bespugen en vrouwen aanvallen en als stukken vlees bij de slager behandelen en beschouwen alleen maar omdat ze zich als man niet kunnen beheersen als ze een vrouw zien of horen.

 8. #9 Wat Geert Wilders al een decennium roept, Angela Merkel laatst ook: De multikulti in Europa is mislukt.
  Ook Maxime Verhagen heeft het gezegd zo ook Frits Bolkestein en Pim Fortuyn.
  Adolf Hitler stelde zich op het standpunt dat als je als allochtoon Duitsland binnenkwam je weliswaar als “neger” minder waard bent dan de doorsnee Duitser, maar toch nog steeds als Duitser, zelfs als je gewoon putjesschepper bent, meer waard bent dan de koning van het land waar je vandaan komt
  Bij Wilders ben je altijd minderwaardig. Alleen al het simpele feit dat je als allochtoon hier het land binnenkomt en je weigert je paspoort van het land waar je oorspronkelijk vandaan komt weg te gooien zelfs al is dat gewoon juridisch onmogelijk, bewijs je daarmee dat je weigert “trots” te zijn op Nederland en liever trots bent op je eigen achterlijke cultuur.
  Want uit wetenschappelijk onderzoek door Wilders/PVV is vast komen te staan dat mensen die hier komen uit achterlijke niet westerse landen al die mensen de grootse minachting hebben voor de hardwerkende Nederlander en vooral voor de mensen die op Wilders/PVV stemmen. Dit geldt dus voor de 1ste en 2e generatie allochtonen.
  Maar als je in die functie een kindje krijgt hoef je tegenwoordig bij de aangifte van je kind niet meer bij de gemeente niet meer op te geven waar de roots van het kind ligt. Een Marokkaan hoeft dus niet meer bij de gemeente opgeven dat z’n kind in oorsprong afkomstig is van een niet-westers ras.
  Dat is een schande volgens Wilders want we hebben toch allemaal samen afgesproken dat als zo’n kind iets uitvreet (iets wat logischerwijs altijd gebeurt aangezien ze immers een grote minachting hebben voor het superieure Nederlandse volk en altijd hun criminaliteit plegen omdat ze nu eenmaal aanhangers zijn van een verderfelijke ideologie) zou je ze niet meer aan kunnen pakken als hun achterlijke achtergrond niet bekend is. Immers zoals Wilders op z’n site http://www.meldstraatterreur.nl/ nadrukkelijk heeft gesteld wat er met die gastje moet gebeuren:
  “De PVV pleit al jaren voor een spijkerharde aanpak: avondklokken, gebiedsverboden, mobiele politieposten en denaturalisatie. Bij minderjarigheid van de daders dienen huurtoeslag, zorgtoeslag, kinderbijslag en eventuele bijstand van de ouders stopgezet te worden. Ten slotte moet wijkuitzetting van het complete gezin een standaard middel worden bij de bestrijding van straatterreur. En uiteraard zet de PVV in op minimumstraffen zodat het tuig de straf krijgt die het verdient.
  Als dat niet blijkt uit de persoonsgegevens (Ausweiss heette dat ding een kleine 70 jaar geleden) blijkt lukt het nooit om de maatregelen te treffen zoals Wilders op z’n site heeft aangekondigd. En dat terwijl 70 jaar geleden dat altijd prima heeft gewerkt tegen de Joden en de linkse “elite” die stelselmatig weigerden zich te onderwerpen aan het gezag.

 9. Het figuur Likoed bralt in 3 weer eens: `De bewuste sjeik is trouwens niet alleen antisemiet. Hij doet ook discriminerende uitspraken over vrouwen en homo’s’.

  Ach wat een sneu zwaktebod. Dat `antisemiet’ is aan sleet onderhevig sinds Zionistisch Nederland iederéén die niet voor Zio’s is, van antisemitisme beticht zogauw hun heilsstaat Israël een beetje kritiek krijgt op haar bestiale apartheidspolitiek jegens Palestijnen

  En waarom zo zo’n sheik niet welkom mogen zijn? De zionistische agressor-kolonisator Netaniahu was hier onlangs immers ook te gast? Zaten we toch ook niet over te janken en te melken?
  Kwestie van meningsuiting toch? En die moet niet van één kant komen!

Reacties zijn gesloten.