Edith Schippers (VVD) dreigde met opstappen maar deed het toch maar niet

En nog een tipje van de sluier die over de voldongen feitenpolitiek van Mark Rutte bij het samenstellen van Flans II hing wordt opgelicht: minister Schippers is inderdáád buiten de plannen voor de zorgafhankelijke premie gehouden.

Nog even heeft ze dapper tegengesparteld en gedreigd op te stappen, toen die plannen aan de fractie werden voorgelegd, maar daar was allemaal geen tijd meer voor volgens Markio.

Uiteindelijk bleef Schippertje dus toch maar aan en besloot toen maar de vergoeding voor behandeling van depressies uit de zorgverzekering te halen. Als je die mensen nu gewoon eens wat stimuleert door het bedrag dat ze per maand over houden met een paar honderd euro te verminderen, moet je eens kijken hoe ze daar van opknappen, moet ze in navolging van Henk Kamp gedacht hebben. Al die ingedutte VVD’ers werden per slot van rekening ook ineens wakker uit hun sherry- of Johnny Walker Blue Labelcoma toen ze honderden euro’s erop achteruit dreigden te gaan.

6 gedachten over “Edith Schippers (VVD) dreigde met opstappen maar deed het toch maar niet”

  1. Tussen zeggen en doen ,had ze het maar gedaan nu zitten we nog steeds opgescheept met de slechste minister ooit op dit ministerie . Maar er was zeker noch geen leuke job voor haar bij een zorgverzekeraar of zo .

  2. Nee daar waren alle leuke jobs al verdeeld .Ze moet nog even wachten er gloort aan de horizon een vet betaalde job bij de tabaksindustrie ,mag hopen aan de lopende band of toiletjuffrouw

  3. Edith Schippers dagelijkse Gagnam Style Life optreden: ’s ochtend dreigt ze met opstappen, ’s middags schrapt ze broodnodige behandelingen weg. Wicked!

  4. Losse dreigementen. Ze zou nooit zomaar gaan opstappen want het is voor het eerst dat de Kartel Zorgverzekeraars een eigen Minister hebben.

    Dus opstappen zouden ze haar nooit adviseren.

Reacties zijn gesloten.