Edith Schippers (VVD): dna-materiaal ziekenhuizen ter beschikking justitie stellen

Ja mensen, op weg naar een politiestaat met de VVD; The Ministry of Fear onder leiding van Ivo Opstelten spreidt zijn tentakels nu ook uit maar andere ministeries, en tabakslobbyiste Edith Schippers zegt maar al te graag toe dat dna-materiaal in academische ziekenhuizen, dat oorsponkelijk verkregen werd voor wetenschappelijk onderzoek, ter beschikking moet komen van justitie.

“Voor justitie betekent de toegang tot het dna-materiaal een extra mogelijkheid om misdrijven op te lossen. Volgens het wetsvoorstel mag het dna alleen worden gebruikt na ernstige misdrijven zoals moord en verkrachting.”

Ja, daar begint het misschien mee, maar waar eindigt het? Er zijn wel meer maatregelen denkbaar die de mogelijkheden tot het oplossen van misdaden verruimen. Preventief fouilleren, preventieve huiszoekingen, razzia’s. Waarom ook niet? Gegarandeerd dat je er wat extra criminelen mee oppakt.

Het nieuwe kabinet zal een definitief besluit moeten nemen over dit totalitaire plannetje van de VVD.

4 gedachten over “Edith Schippers (VVD): dna-materiaal ziekenhuizen ter beschikking justitie stellen”

  1. Met dat DNA kan je ook de onvolwaardigen ( oud woord) , ras, en alle andere op dat moment hippe dingen in kaart brengen. ” Wij zijn ons brein” en dus ook onze genen. Marijke als je hier op reageert ga ik schelden, ban of geen ban, maar je deugt niet. zo. verder:

    Ook kunnen verzekeraars inzicht krijgen in bijvoorbeeld erfelijke ziekten, die willen sowieso ook al toegang tot politiedossiers.

    En weer houdt de Pvda zijn smoel dicht terwijl de VVD op grote schaal massale controlemechanismen probeert te regelen. Vieze vuile collaborateurs! Maakt regeren beetje moeilijk hè, dus mondje dicht maar. Huichelaars!

    Zijn er trouwens rechtse viezerikken die echt daadwerkelijk ziek zijn van het feit dat er sociale, linkse mensen bestaan? Ik ben ziek van hetgeen er wordt aangericht op deze wereld, en nog om een andere reden, maar dat laatste ziek zijn vind ik heus wel te verdragen.

  2. En een koppeling naar sociale zaken dan kunnen ze in het ziekenhuis gelijk zien of iemand iemand in de bijstand zit, da’s wel handig voor het reanimatiebeleid.

  3. Ach, met de plannen van Opstelten halen ze die informatie toch gewoon direct uit de computers van de ziekenhuizen…

Reacties zijn gesloten.