Dubieuze tweets van opgestapte PVV-er

U heeft het waarschijnlijk al vernomen. De heer Daniel van der Stoep (PVV) is opgestapt nadat het heerschap  onder invloed van harddrugs een ongeluk had veroorzaakt. Je kunt je afvragen waarom juist hij ruimte moet maken voor een ander. Dronken PVV-ers zijn er immers genoeg en die mochten wel gewoon blijven zitten (brievenbuspissert, de ambtenarenmeppert, vrouwenmeppert). Enfin daar gaat het nu niet over. De PVV heeft het hele voorval al 3 dagen binnen de deuren gehouden. Maar wij van krapuul waren al eerder op de hoogte van het gerucht dat meneer al op 14 augustus betrokken was bij een D.W.I (driving while intoxicated). U weet wel het misdrijf waarvoor je bij wijze van spreke een knieschot krijgt in de VS of een tazer in den achterste.

De heer doet zijn naam eer aan (Stoep), want hij had volgens bronnen 10 tot 20 glaasjes op. Als je met die hoeveelheid wordt aangehouden, word je al van de fiets getrokken en verder is hij zijn rijbewijs kwijt.  Lees verder…. hoe deze zware jongen 2,5 promille blies. Hij had om 18.00 uur dus al 20 glazen op. Dat betekent dat je een stevige drinkert bent.

De man ontkent verder in alle toonaarden dat het ongeluk op 14 augustus was, wat dus niet klopt want er waren al geruchten hierover op twitter. Het twittergedrag spreekt de verklaring van meneer dan ook tegen.

Niet rijden als je hebt gedronken Lambiek!

Ach meneer @StoepPVV nu kan de bierput open, u hoeft niet meer te zwijgen zoals laffe @AWboer. Niet alles wat de PVV aanraakt verandert in goud, zoals Dion Graus beweert….. Wij hebben het hier al uitgebreid over Hero gehad en als je met zulke vriendjes omgaat, zoek je het zelf op. Aan u dus om openheid te geven van de zaak en een einde te maken aan de speculaasjes.

6 gedachten over “Dubieuze tweets van opgestapte PVV-er”

 1. ’t Zal toch niet zo zijn dat Stoep, om een aanleiding te vinden voor zijn aftreden, zichzelf eerst dronken heeft gevoerd en daarna (nogmaals) een aanrijding veroorzaakte?

 2. En jawel, daar zag ik alweer (reaktie van 18:29) het lijstje PvdA-“misdrijven” langs komen drijven… vaste prik als er weer eens een PVV’er is betrapt met 5x teveel drank op, want dat nog-niet-eens-halve biertje extra van een PvdA’ster (die dat meteen aan alle betrokkenen meldde) is veeeeel erger en maakt van Stoeperdepoep abrupt een heilige.

  Dus nog maar een keer, speciaal voor alle gebruikers (“lezers” gaat me iets te ver) van SpitsNieuws:
  https://krapuul.nl/blog/24790/fact-check-dat-rare-internetlijstje-misdrijven-van-links/

  Duidelijk nou? 😛

 3. Hij ontkent dat het ongeluk op 14 augustus is, dan klopt toch?

  Dat staat ook niet in de tweet. Daar staat dat hij op 14 augustus is aangehouden voor drankrijden.

  Dus voor degenen die het nog niet snappen. Op 14 augustus gezopen en aangehouden, op 17 augustus gezopen gecrashed en aangehouden.

  Ik zie geen discrepantie in van der Stoeps beweringen.

 4. Dat maakt het natuurlijk wel EXTRA erg, als het klopt. Eerst houden ze je aan wegens drunk driving. Lijkt me al redelijk traumatische ervaring. Maar niet voor Stoep want die veroorzaakt gewoon drie dagen later een aanrijding met 2,5 promille bloed in zijn alcohol.

Reacties zijn gesloten.