Door VVD bewonderd Deens superbeleid al weer teruggedraaid

Bij de presentatie, vrijdag, van het VVD-verkiezingsprogramma noemde lijsttrekker Rutte Denemarken als voorbeeld van een land met een spectaculair succesvol streng immigratiebeleid. Maar de Deense regering heeft juist enkele maatregelen teruggedraaid. Het aantal toegekende verblijfsvergunningen stijgt nu snel; dit jaar zijn al bijna meer permanente verblijfsvergunningen toegekend dan in heel 2011. (Trouw)

Eerder was de VVD-B partij (de PVV) al helemaal idolaat van Denemarken, alles was daar beter. Waarom ze dan niet emigreren naar dat land, vraag ik me altijd af.

Maar nu is de PVV in strijd als B-merk op rechts met A-merk *kuch* de VVD en vindt de VVD ook ineens dat Denemarken het echt helemaal veel beter doet op immigratiegebied dan Nederland. Nederland moet dezelfde regels invoeren!

Wat die VVD er dan niet bij vertelt is dat de regels al weer zijn aangepast en dat wat de VVD verkoopt als nu geldend, al weer achterhaald is. Tja, VVD en de waarheid en feiten, het blijft tobben met die leugenaars en verdraaiers.

1 gedachte over “Door VVD bewonderd Deens superbeleid al weer teruggedraaid”

  1. Tja… wie had nou kunnen verwachten dat juist de nieuwkomers met de beste toekomstverwachtingen die toekomst liever ergens anders dan in Denemarken wilden opbouwen? 😛

    (Iets met “het zekere voor het onzekere nemen” vermoed ik. Hadden we hier trouwens ook tijdens het regime-Verdonk, toen diverse buitenlandse studenten opeens toch maar liever niet in NL gingen studeren.)

Reacties zijn gesloten.