Dominique Weesie wordt onderbetaald bij PowNed

Dominique Weesie is zo ontzettend goed bezig voor zijn/onze publieke omroep dat hij maar liefst werkt voor drie. Dan mogen wij natuurlijk niet klagen over zijn inkomen. Ben je nou helemaal betoeterd! Meneer Weesie is niet alleen presentator, directeur en voorzitter van zijn privé publieke omroep maar heeft ook een vorstelijk inkomen bij GeenStijl ingeruild in de overtuiging dat wij belastingbetalers met smart zaten te wachten op nog een publieke omroep.

Wat Dominique Weesie voor het gemak vergeet is dat hij zelf heel graag, nee, dolgraag die jobs, die functies, die rollen wil doen want waarom zou je anders het werk voor drie doen en twee anderen niet de kans geven ook een job te hebben. Of moet ik van Dominique Weesie  denken dat hij zo uniek is, zo goed is, zo geweldig is, zo fantastisch is dat niemand, maar dan ook werkelijk niemand anders presentator, directeur en voorzitter bij PowNed kan zijn? Of wil niemand dat zijn?

Weesie for president
Toch wil ik  graag een lans breken voor meneer Weesie. Een man als hij kunnen we gebruiken in de Nederlandse politiek en gezien zijn kunde om te werken voor drie zou hij goedkoper zijn dan een doorsnee Tweede Kamerlid die een trits aan betaalde en onbetaalde fractiemedewerkers achter zich heeft en een derde van het jaar reces heeft om bij te komen van het neuspeuteren. Kom op Dominique, je kan het, je hebt je kop mee en je bent al gepokt en gemazeld in populistisch geneuzel en demagogie bedrijven. Daarnaast heb je geen scrupules om uit de staatsruif te vreten dus je bent mijn ideale kandidaat voor een nieuwe partij. Doe maar iets als PowStijl.

 

2 gedachten over “Dominique Weesie wordt onderbetaald bij PowNed”

  1. Las dat deze meneer in het bedrijfs leven meer had kunnen verdienen ,dat geeft dan de vraag waarom hij zich daar niet te werk heeft gesteld .Maar het geeft ook aan dat hij deze kreet misbruikt om zijn graaien te verbloemen .

Reacties zijn gesloten.