Doet Wilders nog wel mee als de nuance regeert?

Voordat VVD-lijsttrekker Mark Rutte deze week Athene zo hard waarschuwde dat hij twijfelde aan een blijvende Griekse aanwezigheid in de eurozone, viel er in de campagne nog weinig te beleven rond het thema Europa. Brussel levert niet de verdeeldheid op waar PVV-leider Wilders op hoopte. In de campagnezaal-tjes waar de buitenlandspecialisten van de partijen met elkaar in debat gaan, regeert uiteindelijk de nuance. (Trouw)

Zijn we eindelijk van de zotheid verlost van die bekscheten latende peroxidepruik? Hoeven we ons dan voor hem niet meer te schamen? Hij heeft voor de zoveelste keer geblunderd en te hoog gegrepen, maar ja wat wil je ook? Mensen worden dat ook een keer moe, het is mooi geweest voor die groep chronisch ontevredenen en laat ze maar weer terug gaan naar de borreltafel en de verjaardag.

10 gedachten over “Doet Wilders nog wel mee als de nuance regeert?”

 1. Nou Reclame, doe je best, leef je uit in Open Podium, iedereen kan hier schrijven zolang je de wet niet overtreedt.
  Dus ik zou zeggen, schrijven! 🙂

 2. @ 2. Het valt me op dat pijlen steeds op de VVD gericht zijn.
  Zie ook de VVD posters die nagebootst zijn.
  het CDA blijft steeds buiten schot.
  Ik snap dat niet.

 3. @3 moet je maar eens wat oudere artikelen lezen, toen ze nog in de regering zaten. maar momenteel zijn ze nogal irrelevant, daar ligt het ook aan.

 4. @3 Raar he dat de gezondheidswerkers meer aandacht besteden aan AIDS dan aan genitale wratten … ( je mag zelf bepalen welke van die aandoeningen voor de VVD staat en welke voor het CDA )

 5. Natuurlijk zwijgt dappere Dodo Geert over “Brussel “! Zie een bericht in de volkskrant van vandaag:

  De PVV declareert duizenden euro’s te veel bij het Europese Parlement. Dat stelt KRO Reporter in een uitzending die vrijdagavond wordt getoond. De PVV diende vorig jaar in Brussel een rekening in voor een studie over Nederland en de eurozone. .

  © ANP.
  Toenmalig PVV-Europarlementslid Danïel van der Stoep diende ook een flinke declaratie in
  Het onderzoek was bestemd voor de Haagse fractie. De Europese regels staan niet toe dat subsidies voor nationaal politieke doeleinden worden gebruikt. Toch werd de factuur van ruim 13.000 euro door het Europees Parlement betaald.
  Volgens het programma zou ook een medewerker van de Europese PVV-fractie zijn ingezet tijdens de Nederlandse verkiezingscampagne in 2010. Ook dat mag niet. Medewerkers van Europese fracties (betaald door Europa) mogen alleen werkzaamheden verrichten met betrekking tot het Europees parlement.

  Uit KRO Reporter blijkt verder dat toenmalig PVV-Europarlementslid Danïel van der Stoep, die een auto-ongeluk veroorzaakte met vijf keer de toegestane hoeveelheid alcohol in zijn bloed, een ontwenningskuur declareerde. Hij diende vorig jaar bij het Europees Parlement een rekening in van 24.500 euro.

  Conclusie: Voor zuipende raddraaiers moet je bij de PVV zijn. Voor het laten opdraaien voor de kosten klopt de PVV bij de Europese burger aan.

Reacties zijn gesloten.