DKP-lid misdraagt zich in vliegtuig; what’s new?

Een kandidaat op de lijst van het Dronken Keerpunt van Hero Brinkman met de onwaarschijnlijke naam Sylvain Jonkergouw, die overigens op de zo mogelijk nog onwaarschijnlijkere plaats 15 staat voor deze partij – WAAAAAAAAAAAAHAHAHA, pardon, ik liet me even gaan –  heeft zich geheel in de geest van zijn Leider misdragen in een vliegtuig van de KLM, op de terugweg van Bonaire:

“In de vertrekhal van Bonaire en aan boord deed hij zich voor als een lid van de Tweede Kamer. Hij was zeer luidruchtig. Aan boord schold hij een passagier uit en hij was uitermate onbeleefd en beledigend tegen het cabinepersoneel. Passagiers weigerden naast deze persoon te zitten.”

Kortom, volstrekt normaal gedrag van volstrekt normale mensen. Althans van het soort normale mensen naar de definitie van Mark Rutte, dat bijvoorbeeld op de lijst van een Hero Brinkman gaat staan. Volgens Hero Brinkman zelf gaat het om een storm in een glas water. Ja, die kan het weten. Water, dat helpt altijd goed bij een kater.

 

9 gedachten over “DKP-lid misdraagt zich in vliegtuig; what’s new?”

 1. Eerlijk is eerlijk hij heeft het cabinepersoneel niet op hun muil gebeukt of met een bijl gezwaaid, er zit vooruitgang in.

  Ik vraag me af hoe onbeleefd moet je zijn om de krant te halen 😕

 2. Hij was op weg naar de #gaypride maar hoorde te laat dat er geen boot van de DPK achter de VVD huichelboot aan zou varen.

 3. Noch heeft hij minderjarigen verkracht of over mensen of door brievenbussen gepiest, ook hij niemand met een spikeschoen op het hoofd gemept of facturen vervalst, of ………..

 4. Wat hebben die luit toch voor namen, worden ze daarop uitgekozen? Probeer eens aan Engelstaligen uit te leggen dat Hero Brinkman (Held Waaghals) een echte naam is…

 5. Zowel dePVV als zijn afsplitselingen worden bevolkt door criminelen en omhooggevallen rechts tuig !!! De INDOer Wilders heeft als gedoger van kabinet Rutte al zijn verkiezingsbelofte verbroken!!! Zelfs de AOW 65blijft 65!!!
  De geblondeerde Geert is een grote leugenaar die bezeten is van macht!!

 6. Die vent is niet te vertrouwen. Weet dat het een zuiplap is, losse handjes heeft en al vaker mensen heeft belazert. Een Gore gluipert is het.

 7. Aangezien de telegraaf de misdragingen in haar krant publiecerde kan de PVV-aanhang moeilijk het voor “nieuws” afdoen een hetze gestart door de “linkse media”.
  PVV-achtige partijen worden bevolkt door asociaal gespuis net zoals hun aanhang.

 8. Ik had deze persoon direct van de lijst geschrapt en er een topper op gezet.
  Tot op heden is het allemaal niks wat voor ons het land zou kunnen vertegenwoordigen.
  Ikzelf vind het jammer dat Solidara niet meedoet en met een top kandidaat Denis Wood bekend in de kunstwereld en politiek niet mee doet.
  Hij had ook bij een andere partij op de lijst kunnen staan. Helaas Denis Wood is een leider die weet waar hij mee bezig is. Geen uitbuiter en profiteur.
  We wachten wel een tijdje en stemmen niet, solidara of een andere partij moet Denis Wood voordragen als lijsttrekker.

Reacties zijn gesloten.