DEPORTATIEVERZET: MOBILISEER!

jafarifamilyAanstaande vrijdag staat om 14:30u de uitzetting gepland van het Afghaanse gezin Jafari. Het gezin Jafari is uitgeprocedeerd en moet terug naar het land van herkomst. 

Dawood en Nafiseh Jafari zijn de ouders van twee kinderen: Zeynab, 2 jaar, en Mohammad, een prille baby van 3 maanden. Het jonge gezin wordt door deze deportatie in levensgevaar gebracht. Dit is onacceptabel!

Het gezin Jafari is niet het eerste gezin dat uitgezet wordt naar Afghanistan. In de afgelopen tien dagen zijn er al drie andere gezinnen uitgezet, met in totaal tien kinderen. De gezinnen werden ‘s ochtends vroeg van hun bed gelicht, kregen niet de tijd om spullen te pakken of afscheid te nemen en werden in overvalbusjes naar detentie gebracht.

Met één van de drie gezinnen is na de deportatie telefonisch contact geweest. De situatie is verschrikkelijk: ze moeten onderduiken voor acuut geweld tegen terugkerende vluchtelingen, kunnen niet naar buiten en hebben geen voedsel meer. Kiezen: hongersdood of vermoord worden?

 

Morgen wil de DT&V het gezin Jafari uitzetten. Wij gaan dit niet laten gebeuren! Wij zijn het zat dat in de naam van de Nederlandse wet mensen de dood in worden gejaagd!

Help mee met de actie en kom morgen om11:00u naar het terras naast de koffiecorner van de HEMA op Schiphol Airport. Daar wordt de actie verder uitgelegd.

 

STOP DEPORTATIES NU!

Verscheen eerder op dhjana.nl. Auteur: Dhjana.

ZIE COMMENTAAR #1

1 gedachte over “DEPORTATIEVERZET: MOBILISEER!”

Reacties zijn gesloten.