‘De PVV-stemmer moet serieus genomen worden’ LOL

Nee, is die PVV eindelijk op zijn retour, komt er weer zo’n zemelaar zeggen dat we/de politici naar de PVV-stemmers moeten luisteren en hen moeten respecteren.
Chris Aalberts, docent aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, heeft namelijk het volgende te melden:

Over luisteren naar PVV-stemmers bestaan twee misverstanden. De eerste is dat er met PVV-aanhangers geen normaal gesprek te voeren zal zijn en dat zij het gesprek niet willen aangaan. Die indruk is op basis van mijn onderzoek fundamenteel onjuist.

En:

PVV-aanhangers zijn geen domme, onwillende Tokkies. Er is wel een open blik nodig en het uitgangspunt dat ook deze burgers recht hebben op hun eigen mening en daar niets minder om zijn. Dit is precies wat zij vaak missen: het idee dat ze simpelweg worden gerespecteerd.

We weten toch allemaal dat Wilders een feilloze intuïtie heeft voor wat zijn kiezers willen en denken, nietwaar? Dus als Wilders het er in het grote Radio 1 – debat dan over heeft dat men het met de SP aan het roer het in Afrika goed zal hebben, en in de SP-wijken slecht, of dat bejaarden onder een brug zullen moeten slapen als de PVV zijn zin niet krijgt, dan denk ik dat we daarmee een tamelijk nauwkeurig beeld hebben van de algemene ontwikkeling en realiteitszin van de gemiddelde PVV-stemmer, die hij daarmee probeert te bereiken.

Beste PVV-stemmers, het ligt heel simpel: jullie hebben weliswaar een democratisch recht om op de PVV te stemmen, maar ik praat pas weer met jullie als jullie ergens anders op stemmen en ik blijf jullie uitlachen zolang je er wél op stemt. Als je niet als domme tokkie beschouwd wilt worden en gerespecteerd wilt worden moet je om te beginnen niet op een domme tokkiepartij stemmen die een dikke bruine respectloze middelvinger naar minstens de helft van Nederland heeft opgestoken. Jullie worden overigens wel serieus genomen. Door Wilders. In een plek waar de zon niet schijnt.

 

11 gedachten over “‘De PVV-stemmer moet serieus genomen worden’ LOL”

 1. PVV stemmers moet je dusdanig serieus nemen in de trant van in de gaten houden. Het is extreem rechts tuig.

 2. Ja hun moeten we serieus nemen, terwijl zij niemand serieus nemen.

  Zij maken je uit voor NAZI ((Nationaal) Socialist).
  Zij maken je voor oud vuil uit en schelden je elke dag uit.
  Hun grote leider gaat elke dag vol op het orgel over die “Linkse ratten”
  Bennie Jolink word al bedreigt, maar HUN moeten we serieus nemen en altijd maar begrip voor tonen. Ja daaaaag. Dat doe ik ook niet met een Plofslim (Extreme Moslim) of Polder Taliban (Extreme Christen). Idioten dien je niet serieus te nemen, die dien je uit te lachen!

 3. Als paars nu aan de macht komt, dan is dat tevens de doodsteek voor de SP, en kan de PVV weleens akelig dicht bij een absolute meerderheid uitkomen over een paar jaar. Ik moet er niet aan denken…

 4. Dus eerst kiest het rechtse tuig voor regeringsdeelname, daarna toon het zich te laf om (verder) te regeren en dan nog zeuren over serieus nemen of niet…!??

  Ik ben zover (peilingen wijzen uit: “PVDA haalt SP in”) dat ik de Nederlandse kiezer niet meer serieus neem; een volk dat niet van fouten leert en doelbewust opnieuw afstevent op een regeringsploeg van de aloude elite verdient geen mededogen en moet maar in haar eigen sop gaarkoken…

 5. Denkt rechts werkelijk dat ze kunnen blijven pushen, uitbuiten en uitmoorden ?

  Amerika dat altijd het bolwerk van extreem rechts was een warmonger hebben nu permanent gekozen voor een mildere vorm het zij nog wat te rechts. Maar met de minuut wordt Amerika minder blank en dat gaat zich ook uiteindlijk vertalen in een mildere stroming.

  Kijk maar waar de GOP uit bestaat. Voornamelijk oudere blanken deep south reli gekkies die steeds minder in getal zijn. Ze hebben de jeugd verloren op een paar domme blondjes na. Ze hebben 1 a 2 politiek correcte Negers rondlopen die niet snappen dat ze met de vijand heulen en daarom door de rest van de zwarte bevolking als racetraitors worden gezien.

  Obama bestrijden ze niet op zijn daden maar om zijn linkser zijn en zijn huidskleur of een combi daarvan.

  Als de Rem van die GOP eraf gaat zie je dat Obama veel meer naar links gaat. Homorechten, Anti wapen lobby zijn moeilijke punten en hij heeft ze in iedere geval uitgesproken. Iets wat voorgaande presidenten niet aandorsten. Liever betere zorg voor alle Amerikanen dan wapens is wat Obama wil.

  GOP ligt dwars zoals de PVV en de VVD hier dwars liggen. Fout volk allemaal.

 6. Ik neem de PVV stemmer heel serieus .. Dat is immers degene die mij en mijn familie aan de politie zou verraden als we zouden moeten onderduiken ..

 7. Ben jarenlang negatief geframed door PVV-ers en hun VVD sympathisanten die vonden het niet meer dan normaal dat zoiets in Nederland kan gebeuren. Zover over het “overleg”.

  Dit deed me begrijpen hoe was het mogelijk dat een groep collaborateurs hebben de joden op de treinen gezet, terwijl de rest van de bevolking gewoon de andere kant op keek.

  Sommige hebben recentelijk het tuig als gedogen partner opgeroepen. Tja, niets nieuws onder de zon.

Reacties zijn gesloten.