De Krom (VVD): werken zul je en verhuizen ook

De Krom beweert dat mensen met een uitkering als bijstand of WW niet genoeg hun best doen om werk te vinden. Ze zijn ’te kieskeurig’. Dûh! Leest die man geen kranten of zijn post van het CBS?

Vandaag bekend geworden, we hebben weer meer dan een half miljoen! (= 500.000) mensen die werk zoeken, is voor het eerst sinds 1996 weer zover. Verder weet het CBS te melden dat er minder banen beschikbaar zijn. Ben ik dan zo slim of is die De Krom gewoon een uitzuigende hork? Minder banen is toch meer mensen die werk zoeken? Is toch gewoon een optelsom?

Verder komt die De Krom weer met zijn onzalige idee dat mensen maar moeten verhuizen voor een baan. Hoe moet dat in hemelsnaam? Als je amper inkomen hebt, hoe kun je dan verhuizen? Verhuizen kost altijd geld, zeker als je in deze tijd je huis moet verkopen. Blijf je zo met een giga-restschuld zitten. Maar ook huurders hebben het niet zo maar geregeld. Daarbij, als De Krom nu te ver van werk woont, krijgt hij gratis huisvesting dicht bij zijn werk – waarbij alles van de verhuizing gewoon vergoed wordt, inderdaad van onze centen! Of denkt de man dat dan voor iedereen geldt? Is hij gewoon van het pad af? Realiseert hij zich niet dat anderen dat gewoon zelf moeten betalen?

Kortom, die De Krom is gewoon een loser die uit zijn nek kletst. Hij heeft en degenen die niet hebben, hebben pech. Hij gaat straks zijn inkomen aanvullen met een leuke wachtgeldregeling, van onze centen!

3 gedachten over “De Krom (VVD): werken zul je en verhuizen ook”

  1. Als oud-arbeidsmarktadviseur en reintegratieconsulent weet ik hoe moeilijk herplaatsing is. Mijn bedrijf is zelfs failliet gegaan. Maar de rabiate onzin die VVD’ers uitkramen is ten hemel schreiend. Maar geen SP of PvdA die de VVD daarop aanvalt. Triest…

  2. Verhuizen voor een baan, maar wel in de buurt blijven wonen van je bejaarde ouders om de ramen te komen zemen, de boodschappen te doen en de steunkousen ’s ochtends aan en ’s avonds weer uit te trekken. Heb je toch een logistiek probleempje, maar dat zal De Krom worst wezen, want die koopt van zijn vette salaris voor een habbekrats gewoon een Oost-Europese hulp in (voor dag en nacht).

Reacties zijn gesloten.