De eh grote eh eh Ivo eh Opstelten Show: heel eh belangrijk ja

Co-starring: uit de Amsterdamse Brezjnjewzandbak geplukt toptalent Eri cWiebes. Allebei natuurlijk VVD.
Vanaf 16 uur [in tegenstelling tot eerder bericht over 14.00] op NOS Politiek. Het valt u niet kwalijk te nemen als u, indien vrij, het aardige lenteweer in Nederland geniet in plaats van Ivo de Hakkelaar aan te horen.

Ach, de Hakkelaar. Nu u het zegt: VN heeft een nieuw verhaal over dealtjes tussen Teeven en Cees Helman en van hetzelfde team is er een Teevendossier uit 2006. Als men weer eens GESCHOKT of verbijsterd is in de Tweede Kamer, ach, we kennen het intussen wel – men weet van niets.

En er komt ongetwijfeld een motie van wantrouwen van een onconstructieve oppositiepartij, en wie weet, ook weer een motie van vertrouwen in Teeven, en de PvdA zal strak blijven volhouden dat Opstelten en Teeven hartstikke goed bezig zijn met het sterker en socialer maken van Nederland. De enige vraag is dan of er “constructieve” oppositiepartijen met zo’n motie meestemmen.
Het eh wordt eh eh nachtwerk daar eh kunt u eh van op aan.

2 gedachten over “De eh grote eh eh Ivo eh Opstelten Show: heel eh belangrijk ja”

  1. De Tweede Kamer weet echt helemaal nooit iets van.

    Mede daarom denk ik dat de selectie voor de Tweede Kamer gebeurt op basis van de volgende vraag: “Goedendag, weet u ergens iets van?”

    Kandidaat Tweede Kamer zetel: “Nee hoor, ik weet helemaal nergens iets van!”

    “Mooi zo,, perfect voor uw toekomstige werk. Bij dezen bent u meteen aangenomen. Veel plezier met uw verblijf in de Tweede Kamer en nog vele jaren hetzelfde”

Reacties zijn gesloten.