De AIVD waakt over onze veiligheid, ook met 30% minder

Levensgevaarlijke antifascist wordt afgevoerd

De oudste van de twee terroristische broers in Boston stond op een lijst van de FBI. Dat er niet tijdig is ingegrepen komt omdat er een half miljoen mensen op die lijst staat, en die kunnen niet allemaal in de gaten gehouden worden. Dat betekent dus dat de FBI gewoonweg geen idee heeft van wie er nu terrorist is of niet, en daarom zetten ze zo ongeveer iedereen wiens gezicht hen niet aanstaat er maar op. Die man die destijds op de vlucht Schiphol – Detroit zijn onderbroek in de fik stak stond ook op een lijst, men was zelfs door zijn vader gewaarschuwd. Maar ook die werd niet tegengehouden.

Doet onze eigen AIVD het beter? Nu, die onderbroekterrorist werd wel degelijk door een Nederlandsche Held tegengehouden, die later overigens opvallend snel uit de publiciteit verdween. Misschien betrof het hier wel een van onze eigen supermannen van Den Geheimen Dienst.

Die AIVD moet het nu echter wel met 30% minder geld gaan doen. Men wil zich daarom vooral concentreren op islamterrorisme. Maar:

Ook blijft de AIVD onderzoek doen naar antifascisten, gewelddadige anarchisten, dierenrechtenextremisten, en extremisten die zich verzetten tegen het asiel- en vreemdelingenbeleid.(NRC)

Ah juist. Met dat antifascisme loopt het inderdaad helemaal uit de hand zeg. Een fatsoenlijk fascist kan hier binnenkort niet eens meer normaal over straat als dat zo door gaat. En weliswaar zegt men hier slechts tegen extremistische versies van anarchisten, dierenrechtenactivisten of mensen die zich verzetten tegen het asiel- en vreemdelingenbeleid te willen optreden, maar u moet dat ruim zien. Zo’n Tommy Wieringa moet bijvoorbeeld niet denken dat hij zomaar achter Geert Wilders aan kan lopen. Ook levensgevaarlijke werpers van huishoudelijke artikelen naar gepantserde koetsen worden rond Koninginnedag in bewaring met beperkingen gesteld. Als protesterenden zich op uitdagend vreedzame wijze blijven opstellen hoeft de politie zich daardoor niet ervan te laten weerhouden dit soort linkse weekheid er met overtuiging uit te rammen. Hero Brinkman is hiervoor al als beleidsconsultant aangezocht.

Islamkritische activiteiten op internet of bij moskeeën worden blijkbaar niet langer geobserveerd door de AIVD. Dat werd tijd. Het is immers dit soort Damschoonvegende mariniersmentaliteit waar het te lang aan ontbroken heeft in dit land

Mijn onderbuurman wordt trouwens ook in de gaten gehouden. Op uitermate vasthoudende wijze belt er een koppel superpolitiemensen met enige regelmaat aan voor hem. Steevast op dagen dat hij er niet is, en dan bellen ze dus bij mij aan, of ik de centrale deur even open kan maken, vandaar dat ik dat weet. Maar vroeg of laat loopt hij tegen de lamp, dat kán niet anders. Op die voor hem fatale dag zal de sterke arm der wet de knop van zíjn deurbel indrukken op een dag dat hij er wél is, en zal hij na de deur geopend te hebben zijn noodlot in het gezicht staren. Het is een onfeilbare opsporingsmethodiek waar elke crimineel vroeg of laat voor moet buigen.

Nee, mijn veiligheidsgevoel in dit land is er weer stukken op vooruit gegaan.

2 gedachten over “De AIVD waakt over onze veiligheid, ook met 30% minder”

 1. “Een fatsoenlijk fascist kan hier binnenkort niet eens meer normaal over straat als dat zo door gaat.”

  Daarom gaan ze samen in knokploegen binnenkort op staart lopen net de NVU, uiteraard met toestemming van de Politiechef en burgemeester die stiekeme sympathisanten zijn.

  😆

 2. Het is toch ook verschrikkelijk zeg, al die extremistische
  types die met iets als empathie en beschaving behept zijn!
  Den hardwerkenden , wakkeren Nederlander’ eischt dat den overheid met voortvarenden en krachtigen hand optreedt tegen dezen onverlaten die ons mooie Vaderland hen haar noeste Volk aan zoo enen verschrikkelijken dreiging blootstellen.’
  Gelukkig ligt er inmiddels ook een voornemen van dit bruine regime geheten ‘de transparante burger’ dat beoogt meer bestanden aan elkaar te koppelen en meer spionage van burgers door de overheid. Volgens mij hebben de psychopaten van het huidige regime spijt dat ze niet in tijden van weleer leefden toen illegaliteti en hulp aan illegalen ook strafbaar waren. Met de dood in een concentratiekamp.
  Edoch Teeven, Samsom, Spekman en Neerland’s nationale huibaby Lodewijkje met dezelfde hobby als de latere Holocaustorganisatoren Stuckart en Heydrich Asscher, wat niet is kan altijd nog komen nietwaar?

Reacties zijn gesloten.