Dat is schrikken voor het CIDI: samen met Krapuul op een lijst van Volksvijanden

Eigenlijk zijn we totaal geen vrienden en dat zal ook niet gemakkelijk veranderen: het CIDI, Centrum Informatie en Documentatie Israël en Krapuul. Zo iemand als Esther Voet is daar even baasje geweest. De Vrienden v/m van Israël bevinden zich te vaak in PVV-achtige kringen en dan zijn de neonazi’s niet ver weg. Maar blijkbaar kan het ook hun te ver gaan.
Bijvoorbeeld door genoemd te worden op de Jodenlijst, tevens lijst van Vijanden van het Volk. We gaan niet naar de site waar dit gebeurt verwijzen, vermelden slechts dat de site zonder problemen te bezoeken is, in tegenstelling tot wat in dit bericht vermeld wordt.

Hoe goed kan het CIDI opschieten met Thierry Baudet? Die vindt dit soort inventariseringen “interessant”:

Over zijn relatie met alt-right zegt Baudet zelf: „Ik vind het een interessante beweging, waar ik niet genoeg van af weet om er een intelligent oordeel over te vellen.” In hoeverre hun acties hebben bijgedragen aan het verkiezingssucces van Forum is moeilijk te zeggen.

We kunnen betwijfelen of deze confrontatie met de consequentie van de politieke oriëntering van het CIDI tot een blijvende breuk met ultrarechts leidt. Eerst zien, dan geloven.
Maar voorlopig staat Krapuul, met tamelijk verwante sites als Doorbraak en Frontaal Naakt, en meer, op de lijst van Volksverraders. En met het CIDI.

1 gedachte over “Dat is schrikken voor het CIDI: samen met Krapuul op een lijst van Volksvijanden”

  1. Pingback: Ik ben een volksvijand | Krapuul

Reacties zijn gesloten.