Met dank aan Fortuyn en Wilders Griekse toestanden in Nederland?

Nee VVD-ertjes, geen paniek, ik heb het dan niet over de economie maar over het openlijke geweld dat er in Griekenland door de Gouden Dageraad gepleegd wordt tegen immigranten. Het is misschien maar een geïsoleerd incident, maar sympathisanten van de extreem-rechtse groep Voorpost hebben afgelopen nacht de vluchtelingen aan de Notweg in Osdorp opgesloten door hun omheining met een hangslot af te sluiten.

Zo kennen we inderdaad het extreemrechtse tuig sinds jaar en dag: weerloze mensen die toch al in de problemen zitten nog eens extra bedreigen. Typerend is ook dat dit soort types pas naar voren komen als ze zich gesteund weten door een aanzienlijke groep tegenover een minderheid. En sinds Pim Fortuyn begonnen is met het ‘problemen benoemen’, een taak die later gretig is overgenomen door de PVV van Geert Wilders, weet dat soort volk dat er een aanzienlijk deel van de bevolking niet geheel en al onwelgevallig staat tegenover dit soort acties.

Geert zelf trouwens meent inmiddels via een anti-Europa-intermezzo nu de bescherming van De Middenklasse tot zijn heilige missie te kunnen maken. Nee, dat word niks Geert, niks verkoopt immers zo goed als anderen tegen minderheden opstoken.

3 gedachten over “Met dank aan Fortuyn en Wilders Griekse toestanden in Nederland?”

  1. Het was te verwachten ,hetgeen in griekenland plaatsvind kan hier ook de kop opsteken ,en dat schijnt dus al het geval te zijn.In de 20er jaren begon het in duitsland ook zo toen men daar ook zowel de laagste en middenklasse naar de bedelstaf bracht .Hitler heeft daar toen goed gebruik van gemaakt .Alleen met dien verstande dat ook het groot kapitaal hem hierbij hielp .bijna het zelfde wat nu wederom in europa gebeurd .we kunnen nog wat verwachten .

  2. Extreem rechts, zelf zouden ze op de mesthoop nog opvallen door de stank van hun ideeèn, maar wel acties voeren tegen onschuldigen.
    Van mij mogen ze leden van de voorpost e.d. opsluiten in de tuigdorpen van wilders,

Reacties zijn gesloten.