Dag Ries, opgeruimd staat netjes

Het zelfreinigend vermogen van de PVV is weliswaar erg laag, maar de geslaagde poging van Geert om een al wat langer staande vuilniszak in de gang naast de fractiekamer van de PVV in Den Haag naar de stort te brengen is te waarderen. De zak die meurde naar overschat ego en jankend onbehagen over van alles en nog wat is eindelijk verwijderd . Slechts een vochtige plek in de gang herinnert aan de rottende inhoud  in de al lang geleden gescheurde grijze zak. Over enkele dagen zal Fatima een dweil door de gang halen om de laatste restjes Mosvorming te verwijderen.

3 gedachten over “Dag Ries, opgeruimd staat netjes”

  1. Best jammer dat hij weg gaat. Was altijd een geliefd onderwerp onze Prof. Dr. mr. Ing. de Mos.

  2. Eerlijk gezegd had ik liever de vuilniszak gehouden en Geert naar de stort laten brengen.

  3. @1 Ik denk dat mede een rol heeft gespeeld dat er op klimaatgebied het afgelopen jaar niet zo veel te melden was… 2011 heeft het tot “warmste koude jaar ooit” geschopt (wat je dus weer helemaal moet gaan uitleggen) en de boekhouding van één belangrijk anti-klimaatpopraganda-instituut kwam op straat te liggen, waardoor een aantal pro-klimaatsponsors ontdekte dat ze daar direct of indirect geld aan gaven en zich schielijk terugtrokken.

    Amper genoeg voor prof. dr. mr. ir. de Mos om daar een heel jaar mee te vullen en dat zal Ons Geert best wel dwars hebben gezeten.

    Of zoiets. 😉

Reacties zijn gesloten.