Corrupte VVD-er du jour: Ron Eisenmann

Nee, het is Teeven niet, al zou je het denken als je alleen de foto zonder tekst ziet bij de bron, AT5.
Het is de Amsterdamse VVD-er Ron Eisenmann, voorzitter van het CIDI, die de vrijheid heeft genomen om een twitteraccount in leven te houden waarin de voorzitter van de joodse scholengemeenschap Cheider, Herman Loonstein, van misbruik althans het goedpraten van misbruik, werd beschuldigd. Namens leerlingen, zegt Eisenmann, die niettemin zelf het twitteraccount beheerde en inmiddels heeft opgeheven.
Loonstein kennen we als propagandist van de PVV in Amsterdam en omgeving, namens zijn eigen “organisatie” Federatief Joods Nederland.
Beide heren zijn confratres in de advocatuur.

Nu de deelraden zijn afgeschaft is het volstrekt onduidelijk wat een VVD-fractievoorzitter Amsterdam Zuid precies inhoudt.
Maar goed, het gaat om een VVD-er, die net doet of dat twitteraccount uit zichzelf “gebeurde”.

‘Via het account is een aantal tweets verzonden die de familie Loonstein in een kwaad daglicht stelt. Dat had nooit mogen gebeuren. Ik neem dan ook afstand van die tweets en bied daarvoor mijn verontschuldigingen aan. Alle tweets zijn uiteindelijk door mij verwijderd en het account is door mij gesloten. Ik betreur de gang van zaken en het spijt mij dan ook dat een aantal van de tweets voor bepaalde partijen aanstootgevend is geweest’, schrijft de VVD’er in een reactie.

De door Eisenmann gewiste tweets

1 gedachte over “Corrupte VVD-er du jour: Ron Eisenmann”

  1. Pingback: Liegende VVD’er mag – uiteraard – gewoon blijven | Krapuul

Reacties zijn gesloten.