Corrupte senator verdacht van VVD-lidmaatschap

Na Ton Hooijmaijers alweer een VVD-er die onschuldig is totdat het tegendeel bewezen is: vanochtend viel de Rijksrecherche binnen bij Jos van Reij, die verdacht wordt van corruptie:

Het strafrechtelijk onderzoek zou volgens de regionale krant Dagblad De Limburger onder meer betrekking hebben op mogelijke onregelmatigheden rond de benoeming van de Limburgse VVD-voorzitter Ricardo Offermanns tot burgemeester van Roemond. Het openbaar ministerie wil niet ingaan op de aard van de verdenkingen.

19 gedachten over “Corrupte senator verdacht van VVD-lidmaatschap”

 1. Ja en toch massaal op die partij stemmen he? Of zouden die stemmen ook ‘gekocht’ zijn? Ga nu van alles denken.

 2. De politie en opsporingsdiensten doen standaard gekleurde mensen en buitenlanders van alles en nog wat verdenken. Een en al om te beginnen enkel op uiterlijk.

  Het is hoogste tijd dat we de VVD-ers en andere stropdas gespuis en dergelijke met typisch uiterlijk, standaard van corruptie, financiële misdrijven en pedofilie gaan allemaal verdenken, toch?

  Het betreft een en zelfde systematiek.

 3. Heb de beruchte statistieken over crimineel gedrag van allochtonen, buitenlanders enz. ooit gezien.

  Nu wacht ik op de statistieken over corruptie, financiële misdrijven van allerlei soort, betreffende mensen met VVD(CDA) lidmaatschap.

  Je gaat straks ervan opkijken.

 4. ’t is me het weekje wel met al die criminele VVD’ers zeg.
  Straks is de radiostilte van Mark afgelopen zit z’n hele partij achter slot en grendel.

 5. Ik vind de NRC toch beter hierin dan de telegraaf. Minder sensatie en to the point. Nou ja, bij de VVD weet je tenminste waar je aan toe bent, maar het is wel erg naief om te denken dat andere partijen ´schoon´zijn. Macht corrumpeert en je moet wel heel sterk in je schoenen staan om niet gecorrumpeerd worden.

  Niet omdat ik pro-of tegen- de VVD ben, maar wat realistischer om mij heen kijk.

 6. @14 – Natuurlijk valt de NRC (of wellicht iedere andere krant?) te prefereren boven de Telegraaf, maar al die andere kranten ontbeerden (in ieder geval gisteravond) dat prachtig schreeuwerige citaat als instemmende kop…
  😉

 7. @13, daarom duurt ook de Radiostilte zo Ondemocratisch lang. Mark wil eerst kijken hoeveel mensen zullen er aan het eind in de VVD overblijven na al die anticorruptie zaken.

 8. Ja, ooooofffffff, is de VVD zichzelf aan het ‘reinigen’, zoiets als de nacht van de lange messen?

 9. Wij schrijven over waar wij maar over willen schrijven en hebben geen boodschap aan wat jou opvalt of dat je wel of geen SP’er bent.

Reacties zijn gesloten.